Van itt olyan, akinek hasonlóan borzalmas volt a gimi?
már nagyon elegem van, hatosztályosból már 4 évet eltöltöttem úgy, hogy nem történt semmi jó. nincsenek barátaim sem, a tanárok nem vesznek észre, és emellett még agyon is stresszelem magam. (aludni sem tudok)
azt látom, hogy mindenkinek jobb mint nekem, van párkapcsolatuk, (nekem még soha nem volt, és nem is lesz, mert mindig csak ugyanazzal a néhány emberrel beszélgetek, és azok még csak nem is a bárátaim). nehezen barátkozom, de úgy érzem, kedves vagyok mindenkivel.
egy-két barát a végén mindig versengeni kezdett velem, vagy "hátba támadott", jó tanuló vagyok és ezért irigykednek és sértegetnek, hogy magolós vagyok, pedig nem...
gy érzem, nem bírom, hogy soha nincs a suliban semmi jó (máshol sem csak a különangol, vagy a zene...)
(nekem már régebben volt ez, de végig szorongtam, szomorkodtam - előtte meghalt anyukám, még ált.ban - sehogy sem találtam a helyem)
tanulni viszont nagyon szerettem - olvasni, rajzolni- és valahogy mindig megvígasztalódik az ember.
Jó, ha már tudod, mi szeretnél lenni, azzal többet foglalkozz. Hova szeretnél menni tovább? jobb lesz ott, ott már nem divat a szorgalmast cikizni, lesznek barátaid. Nyelvvizsgának neki tudnál menni?
szóval szeretnél ismerkedni. ez már jó pont a változáshoz. eddig miért nem tetted? kitalálhatom? azt hitted, hogy csak az iskolából lehet barátkozni, mert kézenfekvő és máshová nem szoktál járni.
kíváncsi vagyok rá mitől borzalmas neked ez, és mmiért nem beszélgettél eddig az iskolában vagy azon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!