Vannak itt rajtam kívül hasonlóan boldogtalan emberek?
Figyelt kérdés
Nem látom értelmét mostanában semminek,egy csődtömegnek érzem magam.Vannak barátaim,vagyis inkább haveroknak mondanám őket.Mintha nem is érdekelne senkit hogy mi van velem,nem szívesen hallgatnak meg.Van valaki,akit szeretek,azt mondja,hogy ő is engem,de ez csak szavakban tud megnyilvánulni,tettekben soha.Szeretnék új embereket megismerni,de nagyon zárkózott vagyok.
17/L
2010. máj. 16. 21:15
1/9 anonim válasza:
Hát tudod, ilyenkor inkább arra gondolj, hogy mennyire szerencsés vagy. Más tartósan beteg, van aki meg sem gyógyul, csak rosszabbodik az állapota, van akinek nincs mit ennie, van aki árvaházban nevelkedik. Te ellenben otthon vagy, meleg van télen is és még internetezni is tudsz. Ne legyél ennyire pesszimista sok ezer ember cserélne veled, ahogyan bárkivel, aki erre az oldalra írogat. Próbáld meg a szépet látni, ne mindig a rosszat. Ha én mindig a rosszat látnám egy boldog percem sem lenne, de én meg tudom látni a dolgok jó oldalát és boldog vagyok.
2010. máj. 16. 21:18
2/9 anonim válasza:
Hamarosan vizsgám lesz és alig tudok
valamit elegem van az életemből
22/f
2010. máj. 16. 21:20
3/9 anonim válasza:
Te is sajnáltatod magad? Mi van ma az emberekkel??? Én is vizsgázom holnap, ráadásul két tantárgyból, az egyik egy tanulhatatlan szerintem marhaság. És mégsem szomorkodok.
2010. máj. 16. 21:21
4/9 anonim válasza:
17éves vagy. Van családod? Van hol laknod? Van mit enned? Vannak haverok? Tanulsz és nem kényszerülsz munkára? Akkor mi a problémád? Unom a sok hisztist, aki mindig szenved és nem tudja értékelni az életét...akkor depizz otthon, meg is érdemled!
2010. máj. 16. 21:22
5/9 anonim válasza:
Kicsit énis "szomi" vagyokmost... :)
De mindig rájövök, hogy nincs értelme, lehetne sokkal rosszabb! Barátaim is vannak, csak néha -mint most- kicsit caslodom bennük, és ez elszomorit... de aztán belegondolok, és rájövök, nem vészes a dolog :)
2010. máj. 16. 21:23
6/9 anonim válasza:
Sajnálni magunkat könnyebb mint tenni ellene, hogy ne legyen okunk rá. Az élet túl rövid az önsajnálathoz.
2010. máj. 16. 22:36
7/9 anonim válasza:
Nekem most lett vége a sulinak, az ottani emberekkel nem fogok talizni mer mindegyik másfelé lakik, barátokkal én se vagyok eleresztve, ha esetleg valamelyik keres az is csak azér, mert valami szívességet akar. Még van egy vizsgám, utána gondolom megyek dolgozni, bele a semmibe. Egy hónapja itthon verem magam, mert ráadásul mostanában még a kertbe se tok kimenni olyan jó idő van. Ugyan csak nem érdeklem nagyon senkit, hogy mi van velem. Én is szeretnék embereket megismerni, de nem nagyon tom merre induljak el. Szóval egyedül vagy?
2010. máj. 17. 02:44
8/9 anonim válasza:
Nekem sincs sok haverom, amúgy se sokan érdeklődnek utánam, nem volt még barátnőm se meg semmi nem volt még csajjal.
De van életcélom és mindig vannak kisebb céljaim is.
Elértem hogy megvan a jogsim, már van egy robogóm is, és mindez 80%ban a saját pénzemből, a többi 20%-ot a szüleim pótolták. Remélem ha meglesz a szakmám akkor sikeresebb leszek.
Most engem az aggaszt a legjobban hogy nincsabarátnőm a haverjaimnak meg van és ezért ha megyek velük valahova akkor zavaró hogy velük ott a csaj, nekem meg senkim sincs és nem is volt.
2010. máj. 17. 07:02
9/9 anonim válasza:
Hova valósi vagy ? én is így érzek szivesen beszélgetek veled :) ha gondolod én is elég szarul érzem most magam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!