Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Magány és szorgalmas munka? F/20

Magány és szorgalmas munka? F/20

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy elszakadtam a barátaimtól és olyan időszakban is vagyok, hogy fontosabb a munka. Viszont nagyon rosszul érzem magam, hogy új emberek közé keveredtem (akikkel felszínes a kapcsolatom) és a régiek pedig nem keresnek, nekik is új életük van, és szerintem nem hiányolnak. Szinte csak a rokonaimmal szoktam beszélgetni. Megőrülök a magányosságtól. Most vár rám még 8 hónap kemény munka, hogy lehetne összeegyeztetni?
2012. jan. 12. 22:44
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezzel én is így voltam. Régi barátoknak új élet szintén munka, család stb... De én új barátokat találtam szerintem nekedis ezt kellene tenned nem kell félni töllük. És most az az érdekes hogy akik akkor újjak voltak és nem nagyon kedveltem őket most azok a legmegbízhatobb barátaim.
2012. jan. 13. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!