Van itt olyan nő, aki 40 éves kora körül ért révbe, vagy akkor kezdett újra mindent? (társkeresés, munka. ) Lehet még menni valamire ilyen korban?
Az anyós jelöltem,is 40 éves,eddig semmi nem történt vele,és hirtelen szeptemberben leszólította a szerelem az utcán:) Azóta már össze is költözött a pasival :))
Szóval sok sikert,kitartás!!!:))
20/N
Én pedig A szomszéd nője mindig zöldebb c. filmet ajánlom sok szeretettel. A filmben szereplő nő vastagon elmúlt 40, a pasi, aki új életet kezd, pedig 68.
Bármikor lehet új életet kezdeni, nem kell azzal foglalkozni, hogy hány éves vagy.
Igen, itt vagyok az egyik legélőbb példa :)
Röviden: 18 évesen mentem férjhez, közös gyerekünk nem lehetett. Örökbe fogadtunk két kislányt. 31 éves voltam, amikor a férjem lecserélt egy fiatalabbra. Jól tette :) ...ééés itt jön az én révbe érésem: 35 évesen megismertem a jelenlegi férjemet, született két gyönyörű kisfiúnk, szeretjük és tiszteljük (!) egymást. Tehát így gömbölyű :)
Látod semmi nincs veszve, járj nyitott szemmel és mosolyogj. Valaki csak Rád vár!
Hasonló szituációban vagyok-voltam, mint Te, csak éppen én 50 éves vagyok.
Kettő éve döntöttük el a volt férjemmel, hogy elválunk, mert teljesen kiégett a kapcsolatunk. Az állandó megfelelési kényszer miatt nekem is folyton pánik rohamaim voltak.
Nagyon nehéz volt ez a két év, de ma már tudom, hogy jól döntöttem. Napról napra kellett újra építenem magam, voltak elkeserítő pillanatok, napok, sőt hetek is, de aztán valahogy egyre inkább a kezembe vettem az életem gyeplőjét és amikor kellett, akkor pedig átadtam a Sorsnak, hogy irányítson.
Megtanultam gazdaságosabban élni, értékelni az apró örömöket, az egészségem teljesen helyrejött és időközben megtaláltam a Párom is.
Hidd el, soha nem késő.:)
Én egy 34 éves férfi vagyok, és már révbe értem :)
Csak olyanoknak kellenék, akik egyáltalán nem tetszenek. Itt a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!