Éreztétek már, hogy semmiben nem vagytok nélkülözhetetlenek? Hogy senkit nem érdekel, csináljátok-e amit, vagy sem? Hogy tökmindegy hol vagytok, az elvégzett munka nem értékes, nem említésre méltó?
Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 08:51
1/6 anonim válasza:
Igen, bár én ténylegesen semmit nem csináltam még.
2/6 zkriszti3 válasza:
Régen sokszor éreztem ezt.Úgy döntöttem ,ha nem hiányzom senkinek teszek róla ,hogy másként legyen.Olyan munkát találtam amire kevés ember képes mert maximálisan megbízhatónak kell lenni.Azóta így élek és bevált.
3/6 A kérdező kommentje:
mi ez a munka?
2011. nov. 23. 12:40
4/6 zkriszti3 válasza:
Személyiség változás aztán a munka.
5/6 anonim válasza:
igen.én próbára tettem az embereket,nem csináltam semmit.Nem kerestem senkit,nem mentem sehova,és gyorsan rájöttek,hogy fontos vagyok.az óta sokkal jobb.(:
6/6 A kérdező kommentje:
én is próbára tettem. nem kaptam pozitív visszajelzést...
2011. nov. 23. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!