Úgy érzem, hogy elég idős leszek mire egyáltalán munkába állok. "Szinte" a fél életem elmegy, szerintetek?
Figyelt kérdés
Most vagyok 15 éves márciusi, 9.es.(óvodában év vesztes voltam) Nyelvi előkészítő osztályba járok ,így még 4 év ezen kívül van az érettségimig. Ahogy kiszámoltam mire elballagok 20 éves leszek-és még semmi konkrét képzésem sincs a leendő foglalkozásomról.Egy egyetem + kb 4 év .24 évesen állok munkába jobb esetbe.(osztályba az egyik legidősebb vagyok)2011. dec. 1. 20:54
1/3 anonim válasza:
ez van, de attól még előtted az élet, 24 évesen még fiatalnak számítasz
2/3 anonim válasza:
Nézd úgy, hogy még csak 15 vagy. Mire befejezed a középiskolát 20 leszel, azaz van öt év, ami alatt ki kell alakulnia annak, hogy mit is szeretnél csinálni. Ez szinte mindig külső ingerektől alakul ki, abból pedig elég fog érni így tinédzserként. nyugodj meg, mire odaérsz, hogy egyetemi előkészítőre lehet jelentkezni sejteni fogod hogy milyen irányba akarsz menni.
Jó esetben 24 évesen állsz munkába: ez manapság nem kirívó, egyre inkább kitolódnak ezek az életkorok. Az hogy ez mennyire előnyös vagy sajnálatos már egy másik kérdés.
3/3 anonim válasza:
ez sajnos így van. annyira rápörgött a világ a felesleges dolgok indokolatlanul sok ideig történő tanulására, hogy már egy call centeres álláshoz is diploma kell, így tényleg a fél életed azzal megy el, hogy a másik feléhez szükséges papírokat megszerezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!