Miért vagyok ilyen? Annyira gáz.
16 L vagyok, és szeretnék mindenkit megkérni, hogy ne a hormonokra fogjátok ezt az egészet.. Szóval nem is tudom, mi igazán a kérdés, csak most rámtörtek ilyen régebbi "érzések".. Egyszer facebookon bejelöltem egy külföldi srácot, beszélgettünk, meg minden, 22 éves, tökre belezúgtam, pedig alig beszéltünk, csak ilyen "szia, mizu" kategória, viszont totál rá voltam kattanva. Aztán egyszer chatrouletten, (nem kell leoltani) megismertem egy texasi srácot, tök aranyos volt, bókolt meg minden, amit nem sokan tesznek, vagyis hát aki bejön, az nem, a szüleim mondják, hogy szép vagyok, de hát a szülők kinek nem.. Szóval tök jól esett, hogy egy 19 éves pasinak tetszem, ilyeneket mondott, hogy gyönyörű vagyok, meg hogy nincsenek ilyen szép lányok körülötte, stb... De tök tisztességes volt, meg rendes, szóval nem így lerohant, hanem szóbajött tesó, meg ilyenek, neki sok volt, nekem nincs, beszéltük, hogy mi lenne, ha testvérek lennénk, mondta, hogy nehéz lenne a testvéremnek legyen, persze ha úgy születtünk volna, akkor nyilván természetes, de ha most a testvéremként kéne viselkedjen, nagyon nehezen bírná, meg minden. Szóval ilyen tök kedves, meg aranyos volt, és nem ilyenekkel jött, hogy mi van rajtam, mutassak valamit, meg hasonlók. Aztán egyik napról a másikra törölt az ismerősei közül, ami tök rosszul esett, szerintem összejött egy lánnyal, ami persze nem baj, és tök jó, hogy ha összejön vele, akkor nem beszélget másokkal a háta mögött, csak mégis tök nagy űrt hagyott bennem, pedig kb kétszer beszéltünk skypeon, de akkor hosszú órákig, az volt csak nehéz, hogy elég nagy az időkülönbség, szóval ami nekem délelőtt, neki késő este, volt, hogy nála reggel ötig velem beszélt. Aztán még sokáig, szerintem hónapokig néztem, hogy mikor volt utoljára skypeon. Ez tök gáz, meg beteges, hogy így beleesek valakibe, aki ráadásul ilyen elérhetetlen. Egyébként normális életem van, nem a gép előtt ülök folyamatosan, van hobbim, tanulok, normális családom van, barátaim, szóval nem ezzel élem ki vágyaimat, csak egyszer a legjobb barátnőmmel felmentünk poénból, hogy kipróbáljuk, milyen. Szóval a lényeg az, hogy így beleesek mindenkibe, akár közeli barát, akár így a világ másik felén élő valaki. Ezen hogyan változtathatnék? Nincs barátom, egyszer volt, de nem sokáig. Ilyenkor meghallgatom azokat a zenéket, amiket akkor hallgattam, amikor pl ez a bizonyos eset "történt". Ezt nem szomorúan írom, szóval nem itthon ülő síró depressziós emós 16 éves kislány vagyok, csak fura, hogy ezek ilyen nyomokat hagynak bennem.
A másik, hogy biztos gázul hangzik, de mikor így odavagyok valakiért, tökre vonzódom hozzá. Voltak többen így, hogy beleestem, mint vak tehén az árokba, nem mutatom ki, meg semmi, mert ez egyik sem szerelem, csak tényleg ilyen vonzódásféle, hogy nagyon tetszik valaki. Voltam már így legjobb baráttal, osztálytárssal, és így pl ezzel a sráccal is. Szóval tökre elképzelem, hogy hozzábújnék, vagy csókolóznánk. Ezt most leírom így, akkor is ha ciki, mert így teljes a kép, és hozzá tartozik. Már rég elfelejtettem, nyáron volt az egész, de ma beírtam a nevét googleba, adott adatlapot myspacere, mivel nem vagyok már facen ismerőse, nem láthatok képet, myspacen viszont igen. Nem is olyan helyes, de tök aranyos, fura volt képet látni róla. Nem is az emberek hiányoznak talán, hanem az a hangulat, vagy nem tudom... Vélemény?

Azért ne mond ki így előre hogy forever, lehet 50éves korodra összejön.. :D
Am, 16 évesen még nem kell ezen aggódnod ;)

Ugye, értek én a vigasztaláshoz ;)
Csak vigyázz, nehogy akk is beleszeress vkibe :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!