Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen? Annyira gáz.

Miért vagyok ilyen? Annyira gáz.

Figyelt kérdés

16 L vagyok, és szeretnék mindenkit megkérni, hogy ne a hormonokra fogjátok ezt az egészet.. Szóval nem is tudom, mi igazán a kérdés, csak most rámtörtek ilyen régebbi "érzések".. Egyszer facebookon bejelöltem egy külföldi srácot, beszélgettünk, meg minden, 22 éves, tökre belezúgtam, pedig alig beszéltünk, csak ilyen "szia, mizu" kategória, viszont totál rá voltam kattanva. Aztán egyszer chatrouletten, (nem kell leoltani) megismertem egy texasi srácot, tök aranyos volt, bókolt meg minden, amit nem sokan tesznek, vagyis hát aki bejön, az nem, a szüleim mondják, hogy szép vagyok, de hát a szülők kinek nem.. Szóval tök jól esett, hogy egy 19 éves pasinak tetszem, ilyeneket mondott, hogy gyönyörű vagyok, meg hogy nincsenek ilyen szép lányok körülötte, stb... De tök tisztességes volt, meg rendes, szóval nem így lerohant, hanem szóbajött tesó, meg ilyenek, neki sok volt, nekem nincs, beszéltük, hogy mi lenne, ha testvérek lennénk, mondta, hogy nehéz lenne a testvéremnek legyen, persze ha úgy születtünk volna, akkor nyilván természetes, de ha most a testvéremként kéne viselkedjen, nagyon nehezen bírná, meg minden. Szóval ilyen tök kedves, meg aranyos volt, és nem ilyenekkel jött, hogy mi van rajtam, mutassak valamit, meg hasonlók. Aztán egyik napról a másikra törölt az ismerősei közül, ami tök rosszul esett, szerintem összejött egy lánnyal, ami persze nem baj, és tök jó, hogy ha összejön vele, akkor nem beszélget másokkal a háta mögött, csak mégis tök nagy űrt hagyott bennem, pedig kb kétszer beszéltünk skypeon, de akkor hosszú órákig, az volt csak nehéz, hogy elég nagy az időkülönbség, szóval ami nekem délelőtt, neki késő este, volt, hogy nála reggel ötig velem beszélt. Aztán még sokáig, szerintem hónapokig néztem, hogy mikor volt utoljára skypeon. Ez tök gáz, meg beteges, hogy így beleesek valakibe, aki ráadásul ilyen elérhetetlen. Egyébként normális életem van, nem a gép előtt ülök folyamatosan, van hobbim, tanulok, normális családom van, barátaim, szóval nem ezzel élem ki vágyaimat, csak egyszer a legjobb barátnőmmel felmentünk poénból, hogy kipróbáljuk, milyen. Szóval a lényeg az, hogy így beleesek mindenkibe, akár közeli barát, akár így a világ másik felén élő valaki. Ezen hogyan változtathatnék? Nincs barátom, egyszer volt, de nem sokáig. Ilyenkor meghallgatom azokat a zenéket, amiket akkor hallgattam, amikor pl ez a bizonyos eset "történt". Ezt nem szomorúan írom, szóval nem itthon ülő síró depressziós emós 16 éves kislány vagyok, csak fura, hogy ezek ilyen nyomokat hagynak bennem.

A másik, hogy biztos gázul hangzik, de mikor így odavagyok valakiért, tökre vonzódom hozzá. Voltak többen így, hogy beleestem, mint vak tehén az árokba, nem mutatom ki, meg semmi, mert ez egyik sem szerelem, csak tényleg ilyen vonzódásféle, hogy nagyon tetszik valaki. Voltam már így legjobb baráttal, osztálytárssal, és így pl ezzel a sráccal is. Szóval tökre elképzelem, hogy hozzábújnék, vagy csókolóznánk. Ezt most leírom így, akkor is ha ciki, mert így teljes a kép, és hozzá tartozik. Már rég elfelejtettem, nyáron volt az egész, de ma beírtam a nevét googleba, adott adatlapot myspacere, mivel nem vagyok már facen ismerőse, nem láthatok képet, myspacen viszont igen. Nem is olyan helyes, de tök aranyos, fura volt képet látni róla. Nem is az emberek hiányoznak talán, hanem az a hangulat, vagy nem tudom... Vélemény?

2011. dec. 11. 20:35
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz. Én vén pasi vagyok, mégis minden nekem szimpatikus nőbe beleszeretek. Csak maradj ilyen nyitott szívű, és ne hagyd magad kihasználni. Szerintem nem is fognak, mert okos vagy. És aranyos. És igen, a meghittség, gyengédség hiányzik neked, nem a szex. Sose keverd össze a szexszel! Szerintem érted.

De ne szeress belém. :)

2011. dec. 12. 00:51
 2/35 anonim ***** válasza:

Mintha a 16 éves önmagamat olvasnám :D

Teljesen normális vagy. Szerintem se fognak kihasználni, mert látszik hogy okos, értelmes lány vagy.

Azt hogy miért törölt a srác nem tudom biztosan, lehet rájött, hogy ha beléd is esne, kicsi az esélye hogy találkozhattok, vagy lehetne belőle valami és inkább továbblépett.

Jó álmodozni, én is imádok- még most is 20évesen - de azért járj nyitott szemmel a valóságban is! :)

20/L

2011. dec. 12. 13:02
 3/35 A kérdező kommentje:

Megpróbálok értelmesen viselkedni, nem futok senki után, mert tényleg tudom, hogy ezek nem szerelmek, ezért nem is teszek úgy, csak hirtelen olyan erős tud lenni ez az egész... Osztálytársamba is beleestem, pedig egy ötéves szintjén lévő majom jóformán... Azt a vonzódást meg úgy értettem, hogy tök erős, meg minden, pedig egyik ember sem tökéletes, sőt, nem kockahasú szőke herceg egyik sem, mindenkinek vannak hibái, de abban a soksoksok pillanatban mégsem zavar egyik sem...

Talán jobb is amúgy, hogy így lett, bár sokáig még tényleg minden reggel felmentem abban az időben skypera, mikor feljött, hogy hátha fentlesz, de semmi. Azóta párhavonta belépeget, ennyi. Nem baj, hogy törölt, szerintem összejött egy lánnyal, nagyon irogattak egymás üzenőfalára. Örülök neki, meg minden, tudom, hogyha most lenne, nagyon rossz lenne, egyaz, hogy csak arra figyelnék, hogy mikor beszélhetek vele, elvonná a figyelmem a tanulásról, meg minden. Csak annyira hirtelen történik mindig ez, hogy így "megfog" valaki, és olyan rossz érzés mindig így felébredni ebből az egészből... Csak tényleg, valamiféle értékeket láttam benne, egyszer felhozta A TÉMÁT, igen, azt... Kérdezte, hogy szűz vagyok-e, elmondtam, hogy nem, de nem volt tolakodó, ő elmondta, hogy mikor volt először lánnyal, meg hogy sok, kb kilenc lánnyal volt ÚGY, és csak egyszer volt szerelmes ezek közül. Jó, így furán hangzik, de valahogy tökre megértettem, hát fiatal, végülis azt csinál, amit akar. Szóval ez is szóbajött, de nem volt tolakodó, talán egyébként azért nyílok meg idegen embereknek jobban, mert tudom, hogy nem ismer, nem tud visszaélni ezekkel a dolgokkal, nem olyan, mintha most az utcán megszólítana valaki, akit a fél város ismeri, és bármikor elmondhat bárkinek bármit... Egyébként abban a pár napban, amikor beszéltünk, mindig arra gondoltam, hogy vajon most mit csinál, számolgattam, hogy mennyi ott az idő, biztosan megint a tónál van, amíg én lovaztam... Sőt, még a telefonomon is beállítottam a texasi időzónát, hogy egy pöccel meg tudjam nézni, hogy mennyi ott az idő... Annyira szánalmas ez a viselkedés, egyszerűen nevetséges, de most mégis hiányzik...

Egyébként ez az egész nálam úgy működik, hogy mindig van valaki, aki betölti ezt a szerepet, egyszer valaki így a netről, egyszer egy osztálytárs, egyszer egy legjobb barát, akit jobban ismerek mint ő magát szinte, ilyenkor persze mind elérhetetlen, barátnő, távolság, stb miatt, szóval marad az, hogy csöndben ülök a babérjaimon, amíg el nem múlik, azaz valaki más el nem mulasztja...

2011. dec. 12. 18:18
 4/35 anonim ***** válasza:

Nem vagy ezzel egyedül, csak nemnagyon beszélnek ezekről az emberek. És ez nem gáz eggyátalán, sztem tök aranyos hogy ilyen vagy :)

Am nem biztos ám hogy törölt, én jártam már úgy hogy csak úgy tűnt mintha törölt volna vmi hiba miatt, de ha nemtudod más elérhetőségét akk ez már nem fog kiderülni. :(

2011. dec. 12. 19:03
 5/35 A kérdező kommentje:

Hát, szerintem törölt, mert egyszer kikapcsolta a kamot skypeon, hogy fáradt, aztán sokáig fentvolt még, de bealudt, aztán egyszer reggel kb nyolckor rámírt, hogy miért vagyok fent ilyen korán, de mennem kellett a lovardába, jött barátnőm, úgyhogy csak írtam gyors vissza, és mentem. Aztán skypeon sokáig nem volt, facebook chaton néha, ott írtam párszor, kétszer-háromszor, hogy miújság, meg írjon, ha van, nem nagyon válaszolt, aztán egyszer belikeoltam valamiét, és törölt. Szóval szerintem tuti csaj van a dologban, mert nagyon posztolgattak egymásnak, de mondom, tényleg nem baj, éli az életét, lett egy barátnője, tök tisztességes tőle, hogy nem kamozik mással a lány háta mögött.

Egyébként másnak én sem beszélek erről, csak most eléggé rámjött, aztán itt ez az anonym oldal, erről a történetről meg tuti senki nem ismer meg, mert nem tudja senki.:)

2011. dec. 12. 19:30
 6/35 A kérdező kommentje:

28.-án lesz a születésnapja. Ha írnék neki, nagyon gáz lenne? Csak hogy szia, elég sokat gondolkoztam, hogy írjak-e, de legalább boldog szülinapot tudok kívánni. Nem tudom miért nem válaszoltál, de eltelt egy fél év azóta. Remélem semmi rosszat nem mondtam, és nem bántottalak meg. Csak eszembe jutott, hogy volt valaha egy ilyen ismerősöm, aztán láttam, hogy most van a születésnapod, úgyhogy boldog születésnapot. Ha nem szeretnél válaszolni, nem muszáj, de ha lenne kedved beszélni pár szót, írj nyugodtan.

Jesszusom, nagyon gáz vagyok? Nehogy írjak már neki..........

2011. dec. 12. 19:59
 7/35 A kérdező kommentje:

Egyébként még hozzáfűzném, mert mesélhetnékem van, hogy volt egy lány, akibe nagyon szerelmes volt, de a lány nem akart barátot, mert félt, mert lett egy gyereke, és a pasi elhagyta, úgyhogy inkább barátokat akart, nem pasit... És mondta, hogy megérti, meg hogy nagyon szereti, és segít neki, és mellette lesz mindenben...

Egyébként csak én érzem úgy mindig, mikor valaki tetszik, hogy mégegy ilyen nem lesz a világon, mint ő, aztán jön a következő, és az első már ugyanolyan, mint a többi?

Na jó, elmehetnék lassan novellaírónak. Bocsi mindenkitől, de valahova le kell írjam.. Lehet elkezdek naplót vezetni:)

2011. dec. 12. 20:05
 8/35 anonim ***** válasza:

Írhatsz neki azért, ha gondolod.

Veszíteni sokat nem veszíthetsz vele.

Ha meg nem írsz állandóan azon fogsz filózni, hogy mi lett volna ha írtál volna neki a szülinapján... aztán várnád a következő alkalmat amikor vmi ürüggyel írhatnál rá... ez totál megőrjíti az embert.

Am nem... én is mindig azt hittem, hogy nem fogok mást ennyire szeretni - mondjuk én inkább erős vonzalomnak hívnám amit én érzek- de mára már megtanultam, mindig lesz valaki aki ennyire égetően tetszik. Vagy a tvből- ahogy te is írtad, vagy ismerős, vagy vki elérhetetlen az életből...

Most is olyat szeretek / olyanhoz vonzódom erősen akire tilos lenne ránéznem is... szinte elsüllyedek szégyenemben... oh bárcsak megint átkarolna és én is átkarolhatnám... :(

2011. dec. 12. 21:19
 9/35 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ne írj neki max annyit hogy igazán megmondhatta volna hogyha letilt akármi is legyen az, mert ez így sokkal szarabb.

Am nem gáz amiket írsz én ugyan fiú vagyok de nekem is ilyenek jutnak eszembe, de tuti másnak is. Ilyenkor ez a természetes.

Én is könnyen megszeretek vkit aztán nehezen felejtem el és addig ő a tökéletes meg minden, aztán jön más és onnantól meg ő lesz az.

És én is mindig írnék neki még 1 utolsót de aztán belátom hogy semmi értelme, ettől nem lesz jobb senkinek. Ő meg vagy sajnálni fog vagy szánakozni rajtad hogy na szegény csajt jól megszivattam. De akk se fog már írni.

Annyit írhatsz neki amit az elején írtam de érrzelmeket ne tegyél bele mert semmi értelme, így legalább van esély rá hogy megmondja az igazat.

2011. dec. 12. 21:21
 10/35 A kérdező kommentje:

Voltam így én is. Mondjuk közszereplőkre figyelek, hogy még tetszeni se tetsszen, mert tudom, hogy úgyis elérhetetlen, de mindig azt hiszem, hogy mégegy ilyen nem lesz, annyira különleges, stb, aztán jön egy következő, akiről ugyanezt gondolom. Nem mondom, hogy szeretem, mert nem is ismerem igazából ezeket az embereket, de, az egyik legjobb barátomba nagyon bele voltam esve, de neki is barátnője volt, úgyhogy nem is mutattam ki, meg semmi, csak mégis bennem volt.

Egyébként írni azért gondolkozok, hogy ne, mert ha direkt törölt, akkor nyilván nem akar velem beszélni. Egyébként hol érdemes írni? Facebookon, ahol tuti fentvan sűrűbben, vagy skypeon, ahol nem olyan tolakodó, viszont lehet, hogy csak fél év múlva olvassa el? Nem feltétlen kell válaszoljon, csak akarom, hogy megkapja... De ez is elmúlik pár nap múlva, aztán már eszembe sem fog jutni..:/

2011. dec. 12. 21:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!