Miért vagyok ilyen? Annyira gáz.
16 L vagyok, és szeretnék mindenkit megkérni, hogy ne a hormonokra fogjátok ezt az egészet.. Szóval nem is tudom, mi igazán a kérdés, csak most rámtörtek ilyen régebbi "érzések".. Egyszer facebookon bejelöltem egy külföldi srácot, beszélgettünk, meg minden, 22 éves, tökre belezúgtam, pedig alig beszéltünk, csak ilyen "szia, mizu" kategória, viszont totál rá voltam kattanva. Aztán egyszer chatrouletten, (nem kell leoltani) megismertem egy texasi srácot, tök aranyos volt, bókolt meg minden, amit nem sokan tesznek, vagyis hát aki bejön, az nem, a szüleim mondják, hogy szép vagyok, de hát a szülők kinek nem.. Szóval tök jól esett, hogy egy 19 éves pasinak tetszem, ilyeneket mondott, hogy gyönyörű vagyok, meg hogy nincsenek ilyen szép lányok körülötte, stb... De tök tisztességes volt, meg rendes, szóval nem így lerohant, hanem szóbajött tesó, meg ilyenek, neki sok volt, nekem nincs, beszéltük, hogy mi lenne, ha testvérek lennénk, mondta, hogy nehéz lenne a testvéremnek legyen, persze ha úgy születtünk volna, akkor nyilván természetes, de ha most a testvéremként kéne viselkedjen, nagyon nehezen bírná, meg minden. Szóval ilyen tök kedves, meg aranyos volt, és nem ilyenekkel jött, hogy mi van rajtam, mutassak valamit, meg hasonlók. Aztán egyik napról a másikra törölt az ismerősei közül, ami tök rosszul esett, szerintem összejött egy lánnyal, ami persze nem baj, és tök jó, hogy ha összejön vele, akkor nem beszélget másokkal a háta mögött, csak mégis tök nagy űrt hagyott bennem, pedig kb kétszer beszéltünk skypeon, de akkor hosszú órákig, az volt csak nehéz, hogy elég nagy az időkülönbség, szóval ami nekem délelőtt, neki késő este, volt, hogy nála reggel ötig velem beszélt. Aztán még sokáig, szerintem hónapokig néztem, hogy mikor volt utoljára skypeon. Ez tök gáz, meg beteges, hogy így beleesek valakibe, aki ráadásul ilyen elérhetetlen. Egyébként normális életem van, nem a gép előtt ülök folyamatosan, van hobbim, tanulok, normális családom van, barátaim, szóval nem ezzel élem ki vágyaimat, csak egyszer a legjobb barátnőmmel felmentünk poénból, hogy kipróbáljuk, milyen. Szóval a lényeg az, hogy így beleesek mindenkibe, akár közeli barát, akár így a világ másik felén élő valaki. Ezen hogyan változtathatnék? Nincs barátom, egyszer volt, de nem sokáig. Ilyenkor meghallgatom azokat a zenéket, amiket akkor hallgattam, amikor pl ez a bizonyos eset "történt". Ezt nem szomorúan írom, szóval nem itthon ülő síró depressziós emós 16 éves kislány vagyok, csak fura, hogy ezek ilyen nyomokat hagynak bennem.
A másik, hogy biztos gázul hangzik, de mikor így odavagyok valakiért, tökre vonzódom hozzá. Voltak többen így, hogy beleestem, mint vak tehén az árokba, nem mutatom ki, meg semmi, mert ez egyik sem szerelem, csak tényleg ilyen vonzódásféle, hogy nagyon tetszik valaki. Voltam már így legjobb baráttal, osztálytárssal, és így pl ezzel a sráccal is. Szóval tökre elképzelem, hogy hozzábújnék, vagy csókolóznánk. Ezt most leírom így, akkor is ha ciki, mert így teljes a kép, és hozzá tartozik. Már rég elfelejtettem, nyáron volt az egész, de ma beírtam a nevét googleba, adott adatlapot myspacere, mivel nem vagyok már facen ismerőse, nem láthatok képet, myspacen viszont igen. Nem is olyan helyes, de tök aranyos, fura volt képet látni róla. Nem is az emberek hiányoznak talán, hanem az a hangulat, vagy nem tudom... Vélemény?
Tegnap vele álmodtam. Ezt leírom, aztán megpróbálom lezárni ezt az egészet...
Szóval azt hiszem közelebb lakott, és írtam valamit, mert van egy ló, akinek eléggé érdekel az előélete, és találtam valamit, videókat, vagy nem tudom, és ő ismerte, ezért írtam, hogy kéne beszéljünk, és eljött. Elmondta, amire kíváncsi voltam, aztán beszéltünk másról is... Azt mondta, hogy van barátnője másfél hónapja, én elmondtam, amit itt leírtam, ő aztán ezt a barátnőset, a személyisége tök olyan volt az álmomban is, mint ahogy eddig "ismertem". De mondta, hogy (bár közelebb lakott, itt Európában), hogy neki ez nem menne, hogy két országgal arrébb lakjon tőle valaki... Egyébként az elején bújt, meg minden, talán az ágyban feküdtünk, és beszélgettünk, de inkább egy ilyen nagyon jó barát-majdnem szerelem, de mindenképpen bizalmas fílingje volt. Aztán mondta, hogy van barátnője, meg nem is történt semmi, de tök korrekt volt. A lényege ennek az egésznek, hogy rávilágított arra, hogy mi is ez az egész, hogy hogy vagyok képes ekkora jelentőséget tulajdonítani olyan embereknek, akikkel soha az életben nem fogok találkozni, beszélni is alig, ráadásul lehet, hogy barátnője van, sőt, szinte biztos... Csak valahogy mégis azt érzem, hogy "megismertem" egy olyan embert, aki ha itt lenne, nagyon tudnám szeretni, minden hibájával együtt... Persze valószínűleg csak így nagy a szám, hogy tudom, soha nem fogom látni, de azért néha jó belegondolni, hogy mi lenne ha, de mégis rossz, hogy ilyenkor meg "irígy" vagyok, hogy körülöttem nincsenek ilyen emberek...
Csak most amilyen hülye vagyok, megint felmegyek ilyen chatoldalakra, mert ugyanazt az érzést keresem, pedig ebből soha nem lesz semmi jó, nem is tudom, mit várok ettől az egésztől... Csak a valóságban nem járok sehová, se buli, se ilyen ismerkedés, nem vagyok zárkózott, csak egyszerűen nem tudom... Szóval nem tudom mire jó az egész, de valahogy remélem megoldódik egyszer..:)

Remélem sikerül lezárnod, érdekes történeteid voltak :)
Am sok értelme nincs ezeknek az oldalaknak mert régebben én is szereztem így pár ismerőst aztán pár hét/hónap alatt eltüntek, letiltottak vagy elromlott az skype/msn -ük, aztán többet nem is beszéltem velük.
1-2 maradt me,g velük szoktam is beszélgetni de nekik tudom a telszámukat is hogyha vmi lenne ezekkel a programokkal azért ne vesszenek el nyomtalanul.

Nagyon szivesen :)
Oda is küldhetsz neki pl sms-t ;) így nem tud csak úgy szó nélkül meglépni, meg aztán ha nem is ő a hibás akk meg feltudjátok hívni egymást.
De pár év múlva egy ottani jó ismerős vagy barát jól jöhet ha esetleg kiutaznál mondjuk nyaralni.
Am meg ha ilyen oldalakon ismerkedsz sajnos hozzá kell szokni hogy jönnek-mennek az ismerősök, még azokat is nehéz megtartani akiket személyesen is ismersz, nemhogy a neteseket.

Szerintem ez még azért messze van a ráerőltetéstől, meg vmennyire rámenősnek is kell lenni különben nem foglalkoznak veled. De akiket így ismersz meg én úgy vettem észre hogy ők is és én is úgy vagyunk vele hogy ha épp nincsenek ott a barátok akkor elhülyéskedünk neten egymással de amúgy nem olyan nagy a kötődés, meg sokmindent nemis tudunk egymásról.
Aki nekem ilyen, van hogy hetekig se látom aztán amikor van 1 napot akk van hogy végigdumáljuk az egészet aztán megint 1 hétig nem beszélünk.
Azért érdemes ezt is kipróbálni. :)

Akkor te vagy a pasik álma ha 2 mosollyal meg lehet békíteni :D
Nemtudom mennyit ismerkedsz így, de első 1-2 embernél még én is arra gondoltam hogy majd mik lesznek meg milyen jó lesz meg minden, aztán szép lassan rájöttem hogy nemigen lesz 1-ikből se semmi. Persze azóta is szoktam haverkodni neten de alapból semmire nem számítok aztán ha mégis alakul vmi akkor lehet örülni neki:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!