30 évesen sosem voltam sikeres, nem voltak emberi kapcsolataim,rendes munkám, párkapcsolatom pedig csak egy volt ami 9 hónapig tartott. Hol rontottam el az életemet?
Figyelt kérdés
tegnap 23:30
3/11 anonim 

válasza:

Foglalkozz önismerettel, hogy a kérdésedre megkapd a választ, mert ezt rajtad kívül nem tudja más, csak te.
Az, hogy nem volt rendes munkád, arról ki tehet? Csak te.
Nem voltak emberi kapcsolataid? Arról is csak te tehetsz.
Az okokat pedig keresd meg magad önismeret útján. Esetleg vizsgáld még meg a kapott traumáidat is, hogy fel tudtad-e őket dolgozni...
5/11 anonim 

válasza:

30 évesen nehogy már a szülőket hibáztasd. Szánalmas dolog.
6/11 anonim válasza:
Hallod én irigyillek, nekem még 9 hónapos kapcsolatom sem volt.
7/11 anonim 

válasza:

5# De, igenis lehet a szülőket hibáztatni. Példa: ha a gyereket 16 éves koráig napi szinten ütnek-vernek, abból a gyerekből sosem lesz egy boldog ember, a gyerekkora oda, és egy lelki roncs felnőtt lesz belőle...
8/11 anonim 

válasza:

5# Ha a gyereket a részeg szülő agyba-főbe veri, vagy szó szerint halálra erőszakolják, arról is a szülő tehet. De arról is, ha "csak" napi szinten sanyargatja, alázza lelkileg.. Abból nem lesz egy ép felnőtt, és a gyerekkora is oda van. Ezeket példának hoztam..
10/11 anonim 

válasza:

#1: ha még csak egyszer lett volna...
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=%C3%A9letsz..
Az összes ilyen 29-30 éves vagyok és nagyon fáj jellegű nyekergést ő generálja már hetek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!