Valahol meg lehet nézni, hogy hol használtak egy lopott bankkártyát akkor is ha nem volt sikeres a vásárlás?
Hogy hol mennyit fizettek vele,azt a számlakivonaton(amit sztem bármikor kérhetsz) lehet látni.
És az nem te voltál,biztos van kamera is a boltban.
Na de ez az őskori megoldás,manapság már biztos hogy meg lenne.
Konkrétan elég egy pár gyanús google keresés,és rádrúgják a kommandósok az ajtót...
Illetve már csak egy nyomógombos telefon van a zsebedben,és ha ki akarnak nyírni csak küldenek egy rakétát miközben beszédet tartasz...
Szerintem a boltban van kamera,és a gép megjegyzi hogy mikor akartak fizetni a kártyával?(Gondolom ez manapság nem egy bonyolult folyamat,ha így működik)
Nem tudom....
Vásárlási limit?
Az egy önkontroll technika,amit bármikor átírhatsz magadnak?
Hát szerintem nézz utána a gyakran elhangzott kérdésekben,bank oldalán.
Lehet,hogy nem a vélemény szekciójának a ritmusára kéne hallgatni.
Lehet, hogy én írtam le rosszul a kérdést de úgytűnik senki sem értette meg mit kérdezek. Az, hogy a boltban van kamera és a gép megjegyzi az nagyon szép és jó, de ha nem tudom, hogy melyik boltban használták akkor az semmit sem ér.
A limit azt jelenti, hogy a bankártyát be lehet állítani, hogy mennyi pénzért lehet vele pl paypassal fizetni, és ezt akár 0 ft-ra is be lehet állítani és akkor nem lehet vele fizetni.
De a boltban lévő kamera csak arra az egy boltra figyel oda.
"Az, hogy a boltban van kamera és a gép megjegyzi az nagyon szép és jó, de ha nem tudom, hogy melyik boltban használták akkor az semmit sem ér."
De honnan tudom, hogy melyik boltban használta a tolvaj a kártyámat ha nem kapok róla értesítést? Pont ez a kérdés, hogy ki lehet-e deríteni, hogy használta-e valaki a kártyát és hol használta abban az esetben ha nem volt sikeres a vásárlás, mert a limit nem engedte.
Én nem értem, vagy én nem magyaráztam elég világosan, vagy anélkül válaszoltok, hogy végig olvastátok volna amit írtam.
Netbankod van gondolom?
Ott biztos nyomon tudod követni,hogy mi történik a kártyáddal.
Helyek,időpontok,stb.
Nemde?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!