Szerintetek ezen hogyan tudnék változtatni?
A kérdésem nem teljesen család témás,csak egy kis részben.
Nem tartom magamat annyira rossz embernek. Tudok kedves lenni nagyon, törődni a másikkal, a másik kedvében járni stb.
De néha csak tök hirtelen valahogy "megbolondulok" és tök bunkó leszek másokkal, vagyis a szeretteimmel, főleg családommal és párommal. Pedig nagyon szeretem őket.
Van valakinek valami jó megoldása, hogy ne legyek ilyen?
én ilyen akkor csinálok ha az agyamra mennek, és olyan dolgokról faggatnak amiket én nem szeretnék velük megosztani, akkor megosztom ha úgy gondolom de mikor az anyám beszél az egyik rokonnak az egészségügyi gondjaimról nagyon kiakaszt, olyankro olyat beordítok nekik, hogy csak néznek meg röhögnek hogy hogy lehetek ilyen
közbe nekem meg baromi idegesítő.. de ez sajna mindig így lesz, nem fognak meg változni ,ezért nekünk kell vhogy, a módját még nem tudom de nagyon igyekszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!