Lehet ezen változtatni?
lassan másfél éve vagyunk együtt párommal. Megtaláltuk azt akit kerestünk (elvileg). Elég gyakran úgy érzem, hogy még a top 5-ben se vagyok nála. Nekem ő szinte a világ közepe (de nem vagyok papucs ettől még).
Nem vagyok az a típus aki kötekedne egy kapcsolatban. Mindig is eltudtam fogadni a másikat olyannak amilyen. De valahogy páromnál elég gyakran történnek olyan dolgok amik zavarnak. Néha szóvá is teszem, meghallgatja, de semmi változás.
Én lennnék a hülye, hogy gyakran történik olyan ami nem tetszik? Ő szinte sose talál kivetni valót abba, ahogy a kapcsolathoz állok. Én meg igen abban, ahogy ő áll. Elfogadok sok mindent, de sokat örlődök magamba és nem mondom el, ha bánt valami. Csak amikor már nagyon nem bírom és akkor sose tudom úgy elmondani ahogy kellene. Lehet éretlen vagyok egy komoly kapcsolatra?
23 F.
Párom 24
Konkrét példát tudsz írni erre:
"Ő szinte sose talál kivetni valót abba, ahogy a kapcsolathoz állok. Én meg igen abban, ahogy ő áll. " ?
Szerintem is kommunikációs gond.
Kerülöd a tmát,-amik bántanak-de ezt le is írod.
Tessék vele beszélni! A kockázatot vállalni kell, és a súrlódásokat is.
Illetve , ha vannak olyan dolgok amik zavarnak, és nem adok-kapok a kapcsolat jellege,- hát azon is érdemes lenne elgondolkozni, hogy mennyi energiát érdemes beletenni a "siker" érdekében....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!