A barátnőm mindenbe jobb, mint én, ezen hogy lehetne változtatni?
Hát érdekesen állnak hozzá a szüleid. Általánosban nekem is az osztály okoskája volt a barátnőm, de a szüleim soha nem mondták, hogy én milyen hülye vagyok vagy stb. Én kereskedelmi suliba járok, a város egyik legrosszabb sulija. Mármint nem képzés szinten hanem a tanulók összetételét nézve, de anyámék azt mondták őket nem érdekli hogyha tanulok. Te csak mutasd meg, hogy tudsz te is olyan jó lenni. Tanulj jól. stb
17/L
á apám is ilyen. mindig volt mondva, hogy bezzeg xy jobb tanulo, jobban viselkedik bla bla (az a vicces, hogy amig kituno tanulo voltam ezt akkor is mondta mindig)
kivancsi lennek a te szuleidnek az hogy esne hogy te majdnem elsirod magad mert ök csak x összeget keresnek, bezzeg jóskapista szülei meg sokkal többre vitték és látnák rajtad h szégyelled őket.
nevetséges komolyan. az én önbizalmam is a föld alatt volt kb, azóta javul a helyzet mióta elköltöztem (masik földrészre) és idegen emberektől kapok visszajelzéseket.
nemtudok semmi biztatót mondani hirtelen, az önbizalmadnak valszeg lőttek egy időre, de később majd rájössz teis, hogy többet érsz annál mint amit gondolsz magadról...
ő nem a klónod b.sszus!!!
miért méred magad hozzá??
gondold el lehet hogy ő meg azon szomorkodik mennyit kell tanulnia.....attól még ember vagy hogy milyen suliba jársz!!
na gimi-- mást se hallani hogy szakma nélkül kitörölheti a gimis a se.gét vele. gondolkodj és tanul mit az á..at majd szakma vagy még egyetem te már rég melózol lesz pénzed élheted az életed ő meg görcsöl hogy ösztöndíj...anyjáék meg mikor költözik már el mert csak tanul viszi a pénzt..
na lehet hogy nem így lesz de nem minden arany ami fénylik ezt jobb ha megtanulod.
és egyszer ha nyugis a helyzet otthon nyugodtan mond el nekik mi bánt,néma gyereknek anyja sem érti a szavát.bátorság.
Lehet, hogy őt meg hajszolják a szülei. Neki se lehet tejfel az élete, erre gondolj. Csak lehet, nem beszél róla.
Ne hasonlítgasd magad össze vele. Lehet, hogy a te érzelmi intelligenciád viszont sokkal jobb, ami feltétele az életbe való boldogulásnak. Nem csak egyféle intellingencia létezik, kb. 20.
Szerintem egy ideig jobb, ha saját társaságot keresel, ahol te is ki tudsz tűnni. A szüleidet próbáld leállítani. Mond meg nekik, ha ezt sulykolják beléd, hogy béna vagy, az is leszel (sajnos, tényleg így működik). Nézd meg az amerikai filmekben, bármit csinál a kiscsávó, kitörő örömmel fogadják a szülők. Aztán, mire felnőt, tényleg ügyes lesz - és főleg önbizalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!