Szerintetek ezen a konfigon mit kéne változtatni? Esetleg márkában, vagy nagyobb teljesítményűt, tán vmi ami jobb ár/érték arányú.
Figyelt kérdés
Alaplap
Asus M4A88TD-V EVO/USB3
Processzor
AMD Phenom II X4 955 Black Edition Dobozos
Videokártya
Sapphire HD5830 1GB GDDR5 (11169-00-20R)
Memória
Kingmax DDR3 1600MHz 3GB Kit3
Tápegység
Cooler Master Silent Pro 500W Active PFC Modular (RS-500-AMBA)
elég neki ez a táp? kisebb is elég lenne? vagy nagyobb kelL?
2010. jún. 3. 17:25
1/6 anonim válasza:
Tápba nem ilyen noname szart vennék. Inkább márkásabbra rászánnék kicsivel többet
2/6 anonim válasza:
Nem tudom mi bajod ezzel a táppal.Nem szar táp.
3/6 anonim válasza:
mondjuk chieftec vagy corsair amire 5 év garó van
4/6 A kérdező kommentje:
erre a tápra is 5 év gari van.
2010. jún. 3. 17:49
5/6 anonim válasza:
A Phenom II-nek kétcsatornás memóriavezérlője van. 2x2GB RAM-ot vegyél
6/6 anonim válasza:
Ram tényleg 2x2 legyen, táppal meg nem tudom mi a baja a kedves elsőnek, utána nézhetne jobban, Cooler Master nem a noname márkák közé tartozik.
Alaplapból én ezt ajánlanám: [link]
Az AM3as Asus lapokkal tapasztalatom szerint sok gond van, főleg a Sata vezérlő hajlamos idő előtt beadni a kulcsot, de ez csak az én meglátásom, nem muszáj rám hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!