Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » önbizalom hiány. Mit csináljak?

önbizalom hiány. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

semmi önbizalmam nincs...tükörbe nézni se szeretek már kb pedig sokan mondják hogy menjek modellnek meg stb karakteres az arcom,szép vagyok...mondják ezt... de én egyszerűen nem bírom elviselni magam:( és ezért idegenekkel nem is tudok beszélni normálisan csak azzal tudok teljesen felszabadulni akit már ismerek egy jó ideje..utálom ezt:(

hogy lehetne ezen változtatni?gyűlölöm ezt...

2011. dec. 4. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
akaraterővel lehet ezen változtatni nekem is volt ilyen problémám. nekem sokat mondogatták h akaraterővel lehet csak ezen változtatni és igazuk volt nem mondom h most de egy kis idővel hidd el h lesz.
2011. dec. 4. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Átérzem a helyzeted, ugyanezzel a problémával küzdök, már jó ideje. Megnehezíti a mindennapjaim, főleg a kommunikációban jön nálam elő, hogy társaságban nem megy, emberek felé nem nyitok, szóval eléggé zárkózott vagyok emiatt.

21/F

2011. dec. 4. 22:02
 3/9 A kérdező kommentje:
és szted mit lehet ez ellen tenni?:(olyan rossz ez..:(
2011. dec. 5. 07:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Tegyél fel egy képet ide, lehetőleg a szerelem, szex kategóriába! Ha nem vagy ronda, akkor biztosan fogsz pozitív visszajelzéseket kapni :)
2011. dec. 5. 12:00
 5/9 A kérdező kommentje:
képem az nincs mivel azt se szeretek készíteni mert sztem az összesen hülyén nézek ki...na mind1 és amm se akarnék ide felrakni...
2011. dec. 5. 12:18
 6/9 anonim válasza:

ezzel én is ugyanígy vagyok h csinálok egy képet és ááh eezen tök ronda vagyok, de mégis a pozitív visszajelzéseket kapom h nem vagyok csúnya. de mégis azt érzem.

totál nekem sincs semmi önbizalmam nem is nyitok az emberek felé, elzárkózok és nem tudom miért :S társaságba kise merem nyitni a szám, de akivel jóba vagyok azzal eltudok beszélgetni :D

2011. dec. 5. 17:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Képen egyébként azért látjuk rondának magunkat állítólag, mert a tükörben tükrözve látjuk az arcunkat, és azt szoktuk meg :)
2011. dec. 5. 17:33
 8/9 anonim válasza:
ebben van valami :D
2011. dec. 5. 18:38
 9/9 anonim válasza:

Állj a tükör elé meztelenül v alsóneműbe...

És nézd meg magad jól...

Valamire bizti büszke vagy...

Szép szem,szép haj,kecses láb,szép csipő...

Valami tuti szép ha már mások dicsérnek...:)

Ha másért nem hát azt az 1 két dolgot szereted majd magadban.

Aztán meg belátod h ha mások elfogadnak önmagadért,úgy ahogy kinézel...

Miért kellene másnak lenned.?:)

2012. febr. 23. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!