Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bezáratnád e magad a fürdőszob...

Bezáratnád e magad a fürdőszobádba fél évre, ha fizetnének érte 20-30 millió forintot? Feltételek a következők:

Figyelt kérdés

-saját lakásod fürdőszobájába zárnának be 6 hónapra

-zuhanyzó, csap adott, ha wc nincs bennt beépítik

-kapsz tévét, dvd lejátszót, hifit, számítógépet internettel

-ezen kívül bármit megkapsz amit csak valahogy belehet szuszakolni a fürdőszobába (akár kondigépet is ha elfér)

-beszélni élőszóban nem beszélhetsz senkivel, se család, se barát, csak interneten, msnen, emailban, illetve szabadon internetezhetsz, fórumozhatsz

-aludni ott alszol ahol elférsz... akár a kádban

-minden nap írsz 1 listát hogy mit kérsz másnapra amit másnap meg is kapsz (mit kérsz enni, dvd filmek, könyvek, wc papír, tusfürdő, akármi)

-mindent egy lyukon át kapsz meg

-bármikor azt mondhatod eleged van és nem csinálod tovább de akkor nincs pénz

-ha végigviszed 20-30 milliót kapsz (mondjuk legyen 25)

Bevállalnád e?

Tudom fura kérdés de én ilyen furákon szoktam gondolkozni.

2009. máj. 13. 23:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:

nincs az a pénz amiért nem tudnék menni korizni , snowboardozni, nem láthatnám a srácot akibe bele vagyok zúgva és a barátnőmet se, aki már a testvérem...

esélytelen...:D

2011. jan. 27. 16:11
 62/68 Viki233 ***** válasza:
én bevállalnám simán ha csak fél évről lenne szó.xD persze nálam is lennének bizonyos időszakok amikor nem bírnám tovább de ha ilyen sok pénz forog kockán akkor ez lebegne a szemem előtt, mert az a 25 milla nem kevés és helyre jöhetnénk párommal anyagilag és a családomnak is adnék belőle:)
2011. jan. 27. 17:12
 63/68 anonim ***** válasza:
A pénz miatt nem, de elszigeteltségérzet kellemes viszontagságaival, és azzal a tudattal, hogy bármit kérek élőlényt kivéve, természetesen.
2011. jan. 27. 17:37
 64/68 anonim ***** válasza:

A kérdés nagyon nem életszerű, mert ki az ördög adna azért ennyi pénzt, hogy én fél évig éljek ilyen izolációban. Ennél jóval kevesebb pénzért sokkal több rosszat kell elviselniük pl a valóság show-k szereplőinek.

De eljátszva a gondolattal: igen. Ha net is lenne és kondigép is, valamint aludni, enni, tisztálkodni tudnék, akkor miért is ne? Bevallom: ennyi pénzt nem keresek sem fél év alatt sem másfél alatt (hiszen a 24 óra az megfelel 3db 8 órás "műszaknak").

2011. jan. 27. 19:02
 65/68 anonim ***** válasza:
Úgy látom sokan nem gondolták át valójában. Mire fél év eltelik, depressziós lennél, és kerülnéd az emberek társaságát. 25 milliót könnyen el lehet költeni és utána mit csinálsz? Szerintem az emberek 95%-a nem bírná ki megőrülés nélkül, ahogy én sem. 25 millió nem nagy pénz emberek :) Abból nem telik valami nagy házra, se luxus kocsira.
2011. jan. 27. 19:12
 66/68 Viki233 ***** válasza:
én nem is arról beszélek h luxus dolgokra költeném, de nyílván kilennék segítve mert akkor a tartozásaimat kitudnám fizetni és anyumék eléggé rossz körülmények között élnek szal felújítattni a házat.meg is kérdeztem egy hozzáértő embert és mondta h 5-6 millából simán megoldható lenne:( de az elég sok most nekem szal ezért lenne jó.
2011. jan. 27. 20:43
 67/68 anonim ***** válasza:
:)
2011. jan. 27. 22:13
 68/68 Jason Becker ***** válasza:

Hahóóóóóóó! EMBEREK!

Tudjátok ti, hogy miről is társalogtok?! Édes Istenem!

Akkor most kifejtem bővebben. 25-30 millió FORINT? :O Hogy össze ne sz@rjam magam mindjárt! Uhh!

Csak kérdezzetek nyugodtan... én 1-2 év alatt süllyedtem le !anno! olyan szintre, hogy már csak annyit mondtam embereknek, hogy "hello", "még jó, hogy élek", "szép az élet", "vajon minek kéne örülnöm?"...stb.

Volt fedél a fejem fölött, viszont nem volt munkahelyem. Családtagokkal éltem együtt, viszont csak sötétedés után mentem utcára ki.

Ehhh... mi a f@szról beszélek...egyáltalán kinek mi köze hozzá? :O

Tudjátok mit? Én azt kívánom, hogy 100-szor annyit kapjon, mint amit ez a fiktív kérdés kínál! Viszont csináljátok végig! Igen az a feltétel, hogy "bármikor abbahagyhatod, !AZ NEM ÉRVÉNYES! És utána befásult, elsárgult zombi-pofával költsétek el a 2500-3000 milliót! OK? Sőt legyen család is utána és neveld a gyereket olyanná, hogy pénzért bármit!

Akkor majd megtudnátok, milyen a pokol!

Láttátok ezt a filmet? "OLDBOY" Ajánlom a sok nagyszájúnak!

2011. jan. 28. 00:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!