Arra lennék kíváncsi hogy ti mit tennétek meg ennyi pénzért, mi az amit még megcsinálnátok vagy bevállalnátok, illetve hol van az a határ amit már nem...
embert nem ölnék , meg ehhez hasonlók , de egyébként más jöhet
2011. febr. 11. 16:50
2/48 anonim válasza:
Mit tennék meg egy misiért??
Jó kérdés az elég sok pénz, szex-re semmiképp sem lennék hajlandó, megmutatni magam a teljes termélszetes valómban az még beleférne persze annak függvényében hogy menyien csorgatják rám a nyálukat.. Nem vagyok konzervatív vagy ilyenek, de számomra ez egy kényes téma ezen felül minden egyebet bevállalnék, például betonozok, olvasok, futok stb. :) Tehát több mindent igen mint ne m:D
2011. febr. 11. 16:51
3/48 anonim válasza:
Igen ezt kihagytam, hogy persze embert sem ölnék, sőt nem is ártanék senkinek sem, hacsak mondjuk nem lehetne vele megegyezni hogy egy kisebb összegért bevállalja és nekem nem okoz morális problémát :)
2011. febr. 11. 16:52
4/48 anonim válasza:
pl megvarrnék egy ruhát, amiből a világon egyetlenegy van
2011. febr. 11. 16:53
5/48 anonim válasza:
szerintem így "láttatlanban" nehéz válaszolni, ha azonban itt lenne a konkrét szitu, akkor meg tudnánk válaszolni a kérdésedet.
...amúgy én is megtennék sokmindent, a családomat viszont semmi pénzért nem "adnám"!!!
2011. febr. 11. 16:53
6/48 anonim válasza:
Sok mindent, inkább azt írom amit nem. Az elsőhöz hasonlóan nem ölnék embert, és ha nem lennék a pénzre nagyon rászorulva akkor szex sem.
2011. febr. 11. 16:54
7/48 anonim válasza:
érdekes nekem eszembe sem jutott, hogy a testemmel kellene ezt megkeresnem
kik járnak ide....jézus
2011. febr. 11. 16:55
8/48 Cory Rose válasza:
Szexen kívül más nem jut eszembe amit ne tennék meg.
2011. febr. 11. 16:59
9/48 anonim válasza:
Attól, hogy neked nem jutott eszedbe, hidd el vannak olyan emberek akik megtennék. És ha megfigyelnéd jobban a válaszokat azt írták/írtuk, hogy szex nem!
2011. febr. 11. 17:04
10/48 anonim válasza:
de aki nem vállalna be 1 M-ért szexet, annak miért pont ez jut az eszébe lehetőségként, hogy kizárja???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!