Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennétek meg 1 millió Ft-ért?

Mit tennétek meg 1 millió Ft-ért?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy ti mit tennétek meg ennyi pénzért, mi az amit még megcsinálnátok vagy bevállalnátok, illetve hol van az a határ amit már nem...
2011. febr. 11. 16:42
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
Én ha nagyon vonzó az alany bevállalnám a szexet is :D Ez helyzetfüggő persze akkor nem a pénzért tenném :) Egyébként azt tudom én is csak elmondani, hogy mit nem. Nem kínoznék állatot, nem ölnék és nem hoznék kellemetlen helyzetbe senkit aki fontos nekem :P
2011. febr. 24. 16:06
 42/48 anonim ***** válasza:
Azért gondol szerintem -szinte- mindenki a szexre, mert az ami talán változóbb. 1 millióért kijárnék kapálni is, meg krumplit pucolni egy hónapig mondjuk. De szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
2011. febr. 25. 21:20
 43/48 anonim válasza:

Érdekes, hogy sokan inkább azt írják le, hogy mire Nem lennének képesek ennyi pénzért, miközben az eredeti kérdés nem arról szólt, hogy mit nem, hanem, hogy mit igen! :)

Én mondjuk dolgoznék azért az egymillióért! :P Ingyen pénz nem létezik, álmodozás helyett meg többet ér ha dolgozni kezdesz, előbb lesz meg az egymilliód! Persze csak ha nincsenek filléres gondjaid befizetendő számlák és folyton félig üres hűtőszekrény képében! :D

2011. febr. 28. 12:00
 44/48 anonim válasza:

A válaszolók legnagyobb része úgy gondolja, hogy egy milliót csak "tisztességtelen" eszközökkel lehet megkeresni. Érdekes, hogy a válaszadók csak kisebb része menne kapálni, vagy krumplit pucolni :) :)

Jó lenne, ha nem akarna mindenki mindenkivel lefeküdni 1 milláért. Az egyik haverom pl. kaparós sorsjegyen nyert egyszer 1 milliót. Valahogy erre nem gondol senki???

Én mondjuk lottózok, megadom az esélyt annak, hogy nyerjek.

Én preferálom a nyereményjátékokat. És ha nem is krumplipucolással szeretnék 1 millát nyerni :) :) :) akkor inkább próbára teszem a szerencsémet, és részt veszek egy csomó nyereményjátékon...egyszer csak szerencsém lesz :) :) :)

2011. márc. 2. 12:30
 45/48 anonim válasza:

Nekem meg olyan ismerőseim vannak akik rendszeresen szoktak rajz, fotó vagy filmes versenyekre nevezni. A jobbakon még egy harmadik hely is tisztességes nyereményt hozhat. Egy ismerősöm még pár éve a National Geographic fotópályázatán benne volt az első háromban az egyik kategóriában ami az első helyen 2500$ nyereményt jelentett a hamradikon pedig 1000$-t és mind a három utazott Washingtonba (a képek tulajdonosaival együtt) a nagy kiállításra.

Szóval lehet más módon is nyerni pénzt, ráadásul csak a kreativitásodra van szükség nem a szerencsére! :)

2011. márc. 2. 15:41
 46/48 anonim ***** válasza:

Hát inkább azt mondom amit nem vállalnék be: nem ölnék,nem árulnék el semmi olyat amivel másoknak ártok(pl.hogy hol rejtőzik valaki vagy nemtom:D),nem feküdnék le senkivel és nem vetkőznék le, nem adnám fel a barátaimat, nem vernék szét senkit,nem lennék öngyilkos:D

viszont bármilyen fizikai munkát,vagy kb ezeken kívül akármit ami nem árt másoknak.

2011. márc. 3. 14:12
 47/48 A kérdező kommentje:
Elég érdekes volt végigolvasni a kommenteket. Furcsa hogy mennyire másképp gondolkodnak az emberek. Nekem pl. 1-2 dolog meg sem fordult a fejemben, szóval nem semmi. Az elején ami volt linkelve videó, ott most már jóval több van és elég ötletesek. Ami azért bevállalósabb az a síelős, a többi elég laza, ott már annyira nincs szó vetkőzésről! A szavazatok meg elég rendesen érkeznek...sokan követik ezek szerint figyelemmel. A vetkőzős lányok nagyon lemaradtak...
2011. márc. 9. 11:48
 48/48 anonim ***** válasza:

Hölgyek, Urak!

Van az a pénz amiért eldobnátok az elveiteket.

- Gondoljatok arra, aki gyilkolt (mondjuk tehetetlen gyerekeket) arra szemrebbenés nélkül, bármikor rá mondanám a halálos ítéletet. Ez példát statuálna, biztos a hatás.

- "Nem szexelnék, nem vetkőznék" , dehogynem. Pl.: A férfiak 70%-a tagadja, hogy maszturbál. Pedig szinte mindenki csinálja, kivéve aki nem vallja be. Természetesen itt is vannak kivételek. Ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy tagad mind, aztán mégis csak...

- "Nem ölnék állatot". Baromság, elnézést. Kecskének, birkának, disznónak, tehénnek bárminek beszúrnák. Hajajj...

A biztos megélhetés (anyagi háttér) érdekébe a határvonalat nagyban súrolnám, de nem egymillió Ft-ért.

Most le lehet pontozni, lehet hegyi beszédet tartani, ebbe is bele lehet kötni.

2011. márc. 23. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!