Mit tennétek meg 1 millió Ft-ért?
amúgy tényleg érdekes hogy mindenkinek a szex jut eszébe főként
de alapból sem értem hogy miért nem vállalnák be sokan , ennyire jól megy ? dolgozd magad halálra minimálbéren aztán lehet meggondolná magát pár ember ha kapna egy ilyen ajánlatot
szerintem ha olyan körökben megfordulnának, kicsit át lenne szabva az életük 1M-ért meg is köszönnék, hogy bevállalták a szexet
lásd való villában Anikót
volt egy olyan kijelentése amikor Zsuzsi play boyos képeit nézték, hogy ő nem vetkőzne le, nem adná le ennyire.
és megjelent a CKM felkérése, és GONDOLKODÁS NÉLKÜL sipítozott, meg örült, meg ment hasizmozni.....
ennyit az elvekről...
:)
érdekes ő nem szerepelne így a kedves utolsó
de a bnőjét büszkén mutogatja
akkor miért büszke rá????
Egy millió forintért végigülnék, egy Tokio Hotel, vagy egy No Thanx koncertet. Rácsapnám a főnökömre az ajtót. Csontot kötnék a hátamra és elfutnék néhány kóbor kutya előtt. Nem engedném a nőket magam elé, mikor felszállok a buszra. A buszon nem adnám a mamiknak át a helyemet. Gitárral hegedülnék. Egy hétig trollkodnék a gyakori.hu-n. Tejet kérnék a kocsmába a csapostól, vagy a a sörhöz szívószálat és kis napernyőt kérnék. A zsúfolt belvárosba brümmögnék a biciklin és úgy csinálnék mintha motor lenne. Ittasan vezetnék. Belekakilnék egy papírzacskóba, meggyújtanám, leraknám valakinek az ajtaja elé majd becsöngetnék. A kartondobozból csinálnék sisakot, kimennék a főtérre és úgy csinálnék, mintha én lennék Boba Fett.
Meg még pár dolgot megcsinálnék 1 millióért. De volt a tv-be, nem tudom hány dollárért, valakivel hánytatót itattak utána felnyalatták azt vele. Na ilyet mondjuk nem csinálnék.
1 millióért pl simán megenném a hányásomat...
testi épségem nem szívesen veszélyeztetném, csak ha nagyon kell
1 millióért nem szexelnétek?
Én simán.
Én semmi ilyen undorító dolgot nem vállalnék be :S Hányást nem is lennék képes mert nem tudnám lenyelni sem szerintem hamarabb rosszul lennék :S
Ez a szex téma meg igen érdekes kérdés... Az sokmindentől függne kivel stb.
Ez a videó ez meg simán bevállalható szerintem mindenki számára, hisz nincs benne semmi extra annyit mutatnak amennyit a strandon, csak kicsit ki kell bírni a hideget és ennyi.. nem nagy szám :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!