Mit tennétek meg 1 millió Ft-ért?
Oké ki így gondolkozik ki úgy nem vagyunk egyformák. Én akkor is azt mondom hogy inkább szeressen és becsüljön mint mindenféle ajándékkal elhalmozzon. Az ha kapok az már mellékes. Persze hazudnék ha azt mondanám nem örülök neki.
De a becsületemet és a büszkeségemet nem adnám oda pénzért.
Az ilyesmi számomra felbecsülhetetlen. Nem ítélem el azokat akik másképp gondolják.
Kedves 21:55 gratulálok a kiváló élet színvonaladhoz. Remélem boldog vagy és nagyon szép életed van. Hidd el akkor is lehetsz valaki ha nem akarsz itt azzal dicsekedni hogy neked mennyi pénzed van. Biztos keményen megdolgoztál érte.
Te írtad hogy karrierista vagy. Légy erre büszke és örülj.
További sok sikert az életben.
Köszönöm, jó helyre sodort az élet... kétlem hogy Magyarországon ugyanezt a színvonalat meg tudnám engedni magamnak...
Amúgy nem azért írtam, hogy dicsekedjek, hanem hogy kitűnjön nem a pénzért szexelnék - az már van- hanem hogy mert amúgy is szexelnék :D:D
Sikerült összekapni látom :) Amúgy olyan szép olvasni a különböző válaszokat, de vicces, hogy rögtön mindenki szexre gondol...
Amúgy nem olyan nehéz 400 ezret elkölteni egy hónapban, ha külföldön dolgozol. Én is dolgoztam külföldön és volt, hogy elég sokat kerestem, de soha nem hasonlítottam össze az itthoni árakkal, fizetéssel. Egyáltalán nincs szinkronban. Azt meg elég gyerekesnek tartom, hogy nyilvános fórumban dicsekedsz, hogy mennyit költesz és mennyit ér a telód. Ki nem sz*rja le? :)
kreatívnak kéne lenni, ha egy ilyen kérdést feltesznek és nem rögtön arra gondolni, hogy kivel kellene hozzá lefeküdni. Ti nem láttátok a Tisztességtelen Ajánlat című filmet?
Aki 02.11-kor írt annak üzenem , hogy jó a videó, és ennyit simán én is bevállalnék egy milláért, mint a lányok. Legfeljebb odafagynék a kocsihoz, miközben mosom :D
Ez mondjuk igaz, hogy a külföldi fizetés és az árak sincsenek semmiféle szinkronban a hazaival tény hogy odakinn egy millió forint azaz 4000Eur az nem olyan hatalmas nagy összeg. Idehaza viszont noh.. azért páran igen sok mindent bevállalnánk, és azért a szex kerül előtérbe, azért az ugrik be elsőre szerintem, mert az az a morális gát ami a leginkább átgondolandó...
Egyébként gondoltam, hogy ez lesz mert elsőre én is erre gondoltam, de kíváncsi voltam arra is Ti mire gondoltok elsőre :)
Nem azt mondom, hogy nem vállalnám be 1 milláért, hogy bikiniben kocsit mossak, de nem ez a legjobb módja, szerintem. Ugyanis, nem garantált a pénz, csak meg lehet nyerni, nem tuti.
Én valami nagyon vicces videóval indulnék, azok mindig tarolnak.
A kérdés meg eleve magán hordozza azt, hogy tízből kilencen kapásból az erotikára gondolnak. Hogy miért, Mert ma a csapból is az folyik, ki mennyiért vetkőzik le, stb. Nem csoda, hogy mindenkinek ez jut róla elsőként eszébe.
Pedig szerintem, ezen az actimeles játékon nem pont erre gondoltak a kitalálók. :-P
Jajj, nem veszekszünk mi csak véleménytformálunk :D
nah de még mindig mindenkinek az jön le hogy menőzök, amikor védekezni próbálok, hogy megértsétek miért nem értékelem annyira az egymillát... nah nem csoda hogy egy régi barátomnak se mondom meg hogy mennyit keresek kint, mert egyből másképp néznének rám...
itt ha vki leírja hogy van egy kis zséje egyből rossz és nagyoskodó. tudom hogy a kérdés nem erre vonatkozott de csak érzélketetésnek írom hogy nem nagy szám az az 1milla.
amúgy meg nem azért írunk ilyen "tisztességtelen" dolgokat mert hogy 1millát nem lehet rendesen megkeresni, hanem azért mert nekem az jön le a kérdésből hogy mit vállalnék be. de ha konkrét kérdés lenne akkor megírnám hogy bevállalnám-e vagy sem.
pl. félaktot amit írtak - ha jól emlékszem- nem vállalnék be
Hát huhh... szép kis "eszmecsere" alakult itt ki. Szerintem maradhatunk abban, hogy senki sem utasítana vissza egy millió forintot. Főleg, hogy az előbbiekben arról volt szó, hogy egy pár perces videó szösszenettel is meg lehet szerezni ennyi pénzt... nem hinném, hogy van olyan akit ez nem villanyoz fel.
Az előttem hozzászólót kivételesen nem izgatja. Örülök neki, hogy számára ennyire jól megy, de azért ez nem általános, a legtöbb embernek egy millió forint igenis soknak számít! :) Főleg egy ilyen kis energiabefektetés mellett... csak egy kis kreativitás kell hozzá...
Ez az én véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!