Bezáratnád e magad a fürdőszobádba fél évre, ha fizetnének érte 20-30 millió forintot? Feltételek a következők:
-saját lakásod fürdőszobájába zárnának be 6 hónapra
-zuhanyzó, csap adott, ha wc nincs bennt beépítik
-kapsz tévét, dvd lejátszót, hifit, számítógépet internettel
-ezen kívül bármit megkapsz amit csak valahogy belehet szuszakolni a fürdőszobába (akár kondigépet is ha elfér)
-beszélni élőszóban nem beszélhetsz senkivel, se család, se barát, csak interneten, msnen, emailban, illetve szabadon internetezhetsz, fórumozhatsz
-aludni ott alszol ahol elférsz... akár a kádban
-minden nap írsz 1 listát hogy mit kérsz másnapra amit másnap meg is kapsz (mit kérsz enni, dvd filmek, könyvek, wc papír, tusfürdő, akármi)
-mindent egy lyukon át kapsz meg
-bármikor azt mondhatod eleged van és nem csinálod tovább de akkor nincs pénz
-ha végigviszed 20-30 milliót kapsz (mondjuk legyen 25)
Bevállalnád e?
Tudom fura kérdés de én ilyen furákon szoktam gondolkozni.
Hát, én belegondoltam másodszor is, átgondolva az egyik hozzászóló válaszát, aki ahhoz hasonlította, akik külföldre mennek. Nem ugyanaz.
Ez egy FÜRDŐSZOBA. A legtöbb fürdőszobán nincs ablak (a miénken legalábbis nincs), nem jön be természetes fény, nem jön be friss levegő, nem látom a viharban ringatózni a fákat, nem látom úszni a felhőket az égen, nem látom az esőcseppeket, tél esetén a hópelyheket.
Nem mehetnék ki onnan, nem mehetnék kóruspróbákra, nem mehetnék fellépni, nem lehetnék ott a színpadon, ami számomra néhány éve az egyetlen öröm és családom helyett családom (mert óriásit csalódtam a szüleimben és az egész vér szerinti családban, és mindentől megpróbálják elvenni a kedvem, mindenben hátráltatnak, ők nem hiányoznának), a gospel kórus és a fellépések, ami nélkül már én nem lennék vagy begolyóztam volna rég, nem tudnék enélkül hosszú távon létezni, eddig is csak a kórház akadályozott meg, hogy ott legyek és énekeljek.
Be lennék zárva, nem jöhetnék ki, vagyis minden, amit eddig felépítettem, kárba veszne, mert a szüleim nem törődnének vele, sőt, elpasszolnák vagy kidobnák, nem tudnám megakadályozni, azért van kulcs a szobámhoz, hogy ezt ne tudják megtenni, de ha be lennék zárva, csak idő kérdése lenne, hogy bejussanak és feldúlják az egészet (a madaraim, a velük elért eredmények - beszéd, mutatványok -, a tanulmányi és munkaügyi papírjaim, a saját pénzen beszerzett cuccaim, amihez ők nem járultak hozzá, hanem az én kemény munkámból lett, és minden, amit a páromtól kaptam).
Nem, én így átgondolva sem tudnék ilyent bevállalni, mert többet veszítenék rajta, mint amennyit az a pénz ér. Inkább lottózok.
Biztosan nem próbálnám ki:) Nincs az a pénz, amiért belemennék.
Túlzottan szeretem a természetet. A netet is meg lehet unni. Msn-en általában akkor nincsenek fent, amikor szükség lenne valamike!
Szerintem ezt max. altatóval lehetne kibírni, vagy azzal sem. A pénz nem ér számomra annyit.
Egy csaj
azt kb fél évig szagolnád a szarod szagát:D:D
mondjuk ép pl olyannyira ragaszkodom a páromhoz hg nem bírnám ki...
Hűű..simán! :D
Éltetne a vágy,hogy hú már csak X nap és megkapom a 25 milliómat. Nah,írj,és kezdhetjük akár holnap! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!