Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bezáratnád e magad a fürdőszob...

Bezáratnád e magad a fürdőszobádba fél évre, ha fizetnének érte 20-30 millió forintot? Feltételek a következők:

Figyelt kérdés

-saját lakásod fürdőszobájába zárnának be 6 hónapra

-zuhanyzó, csap adott, ha wc nincs bennt beépítik

-kapsz tévét, dvd lejátszót, hifit, számítógépet internettel

-ezen kívül bármit megkapsz amit csak valahogy belehet szuszakolni a fürdőszobába (akár kondigépet is ha elfér)

-beszélni élőszóban nem beszélhetsz senkivel, se család, se barát, csak interneten, msnen, emailban, illetve szabadon internetezhetsz, fórumozhatsz

-aludni ott alszol ahol elférsz... akár a kádban

-minden nap írsz 1 listát hogy mit kérsz másnapra amit másnap meg is kapsz (mit kérsz enni, dvd filmek, könyvek, wc papír, tusfürdő, akármi)

-mindent egy lyukon át kapsz meg

-bármikor azt mondhatod eleged van és nem csinálod tovább de akkor nincs pénz

-ha végigviszed 20-30 milliót kapsz (mondjuk legyen 25)

Bevállalnád e?

Tudom fura kérdés de én ilyen furákon szoktam gondolkozni.

2009. máj. 13. 23:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
100%
lol simán xD :D van net, játékok, csak jól érezném magam, utánna persze bejelenteném mindenkinek hogy a 30millámat elköltöttem arra hogy Blink 182 és Offspring koncert legyen a legjobb helyen a közelben, mindenkinek ingyen pija, egy héten át csak buliznék :O
2009. máj. 14. 08:32
 12/68 A kérdező kommentje:
Hát, könnyen mondjátok hogy bevállalnátok, de bele is gondoltatok? Nem néhány napról van szó, és szerintem senkinek sincs 300 m2-es panorámás fürdőszobája, szóval szerintem elég sokkoló, 6 hónap rengeteg idő így! :)
2009. máj. 14. 09:12
 13/68 anonim ***** válasza:
88%
Én simán bezáratnám...annyira nem fontosak az emberi kapcsolatok!Mindenki nélkül lehet élni,s nem is szabad sosem másra támaszkodni,az a legjobb ha az ember vmit önálló döntésen alapulva bevállal!És valljuk be a pénz fontos,a legtöbb kapcsolat akkor romlik el ha nincsen!Szóval én bemennék4S utána vennék magamnak egy házat,meg egy szép kis autót!:)
2009. máj. 14. 10:20
 14/68 anonim ***** válasza:
100%
Én is simán bevállalnám. Fél év hamar elröpül:) És a pénz az nagy mennyiség...Interneten pedig tudnék tanulni is, msn-ezni,minden. Bár fél év után képzelem mennyire várnám hogy kimehessek a szabadba:D A napfényt ünnepelném hetekig:)
2009. máj. 14. 10:37
 15/68 A kérdező kommentje:
Amúgy én is bevállalnám, mondjuk én már ezen sokat gondolkoztam kár, hogy ilyen nincs a valóságban :)
2009. máj. 14. 10:38
 16/68 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy bevállanám! Az emberi kapcsolataim már így is taccson vannak, és összeadva az utóbbi fél évben nagyjából két hetet töltöttem kint. Szóval, miért is ne... :)
2009. máj. 14. 10:42
 17/68 anonim ***** válasza:
100%
Nincs az a pénz, amiért bevállalnám, hogy fél évig nem látom a férjemet és a gyerekeinket. Akkor már inkább csóró maradok életem végéig.
2009. máj. 14. 11:10
 18/68 anonim ***** válasza:
100%
én még 5 ért is megtenném akár egy egész évig!:) bárcsak tényleg lenne ilyen.... maga lenne az áálom:D
2009. máj. 14. 11:20
 19/68 anonim ***** válasza:
100%

Igen :)

Akkor kelhetnék, amikor szeretnék, ígyis csak szinte msn-en kommunikálok másokkal, mindent megkapnék, amit kérek a listán (persze tárgyakat), és pénzt is kapnék érte. Tök jó lenne :)

2009. máj. 14. 11:46
 20/68 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon sokan bevállalnák az tuti, amúgy meg aki azt írta, hogy nem vállalná be pénzért, mert neki többet érnek a kapcsolatok, akkor gondoljunk csak azokra akik, nyakukba veszik a világot, és elutaznak külföldre. Ők is pénzért mennek el, na jó persze nem egy fürdőszobába töltenek fél évet, az jogos de ők is pénzért hagyják itt a családjukat,barátaikat. És a fürdőszobában még megszakadniuk se kell, nem kell dolgozni elviselni más emberek hülyeségét, nem kell neki alkalmazkodni senkihez se és fél év múlva kapna közel 30 milliót. Szerintem te is elkondolkodnál rajta. Lehet ott msn-en is kommunikálni, le tudnád kötni magad. SAjnos a pénz nagy úr. Én magam is bevállalnám, a párom pont most készül külföldre fél évre, szóval nekem pont jól lenne most :) :) !
2009. máj. 14. 11:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!