Bezáratnád e magad a fürdőszobádba fél évre, ha fizetnének érte 20-30 millió forintot? Feltételek a következők:
-saját lakásod fürdőszobájába zárnának be 6 hónapra
-zuhanyzó, csap adott, ha wc nincs bennt beépítik
-kapsz tévét, dvd lejátszót, hifit, számítógépet internettel
-ezen kívül bármit megkapsz amit csak valahogy belehet szuszakolni a fürdőszobába (akár kondigépet is ha elfér)
-beszélni élőszóban nem beszélhetsz senkivel, se család, se barát, csak interneten, msnen, emailban, illetve szabadon internetezhetsz, fórumozhatsz
-aludni ott alszol ahol elférsz... akár a kádban
-minden nap írsz 1 listát hogy mit kérsz másnapra amit másnap meg is kapsz (mit kérsz enni, dvd filmek, könyvek, wc papír, tusfürdő, akármi)
-mindent egy lyukon át kapsz meg
-bármikor azt mondhatod eleged van és nem csinálod tovább de akkor nincs pénz
-ha végigviszed 20-30 milliót kapsz (mondjuk legyen 25)
Bevállalnád e?
Tudom fura kérdés de én ilyen furákon szoktam gondolkozni.
nos mikor kezdjuk
en maradok az en furdomben is mert van ablak meg minden van s mindent megkapok amit akarok ha irok listat
Úgy látom a "pénzért bármit" mottó sokak kedvence. Teljesen elvész az emberekből a gerincesség és az önértékelés.... A kérdésre válaszolva: nem vállalnám.
További jó fejtörést. A következő tippem a fejtöréshez ha javasolhatom pl. hogyan lehet árva gyerekeket kirándultatni, úgy, hogy ne kerüljön pénzbe, stb...
Hú,ez kemény,hogy ilyen dolgokon elmélkedsz.Azt hittem,csak nekem vannak fura gondolataim.
Bevállalnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!