Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bezáratnád e magad a fürdőszob...

Bezáratnád e magad a fürdőszobádba fél évre, ha fizetnének érte 20-30 millió forintot? Feltételek a következők:

Figyelt kérdés

-saját lakásod fürdőszobájába zárnának be 6 hónapra

-zuhanyzó, csap adott, ha wc nincs bennt beépítik

-kapsz tévét, dvd lejátszót, hifit, számítógépet internettel

-ezen kívül bármit megkapsz amit csak valahogy belehet szuszakolni a fürdőszobába (akár kondigépet is ha elfér)

-beszélni élőszóban nem beszélhetsz senkivel, se család, se barát, csak interneten, msnen, emailban, illetve szabadon internetezhetsz, fórumozhatsz

-aludni ott alszol ahol elférsz... akár a kádban

-minden nap írsz 1 listát hogy mit kérsz másnapra amit másnap meg is kapsz (mit kérsz enni, dvd filmek, könyvek, wc papír, tusfürdő, akármi)

-mindent egy lyukon át kapsz meg

-bármikor azt mondhatod eleged van és nem csinálod tovább de akkor nincs pénz

-ha végigviszed 20-30 milliót kapsz (mondjuk legyen 25)

Bevállalnád e?

Tudom fura kérdés de én ilyen furákon szoktam gondolkozni.

2009. máj. 13. 23:35
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
100%
Én már ebben a percben is elkezdeném, 15millióért is..akár egy évre is..Úgyis egész nap itt ülök a gép előtt bezárt ajtóval a szobámba, alig beszélek másokkal. De. Mivel ez elég beteg gondolat, és belőlem kitellik, hogy ezért fogok sirni napokig mindenkinek, hogy csináljuk már meg, inkább megyek tanulni, hogy felvegyenek majd az orvosira, és, ha 25milliót fél év alatt nem is, de elég sokat megkeressek majd, ami bőven elég a jó élethez.
2009. máj. 16. 18:13
 42/68 anonim ***** válasza:
100%

nos mikor kezdjuk

en maradok az en furdomben is mert van ablak meg minden van s mindent megkapok amit akarok ha irok listat

2009. máj. 16. 20:11
 43/68 anonim ***** válasza:
100%
Az ágyam,ha beférne,vállalnám..Már ugyis van gyakorlatom benne.Csak az ágyamat kérném..:))De nem fér be..:(
2009. máj. 16. 23:20
 44/68 anonim válasza:
25%

Úgy látom a "pénzért bármit" mottó sokak kedvence. Teljesen elvész az emberekből a gerincesség és az önértékelés.... A kérdésre válaszolva: nem vállalnám.

További jó fejtörést. A következő tippem a fejtöréshez ha javasolhatom pl. hogyan lehet árva gyerekeket kirándultatni, úgy, hogy ne kerüljön pénzbe, stb...

2009. máj. 17. 18:45
 45/68 anonim ***** válasza:
100%
En bevallalnam, mar csak azert is, mert miutan kijovok onnan, van penzem, es azokat a dolgokat, amik mindennapiak a szamomra (friss levego, baratok tarsasaga, napfeny, stb..) azokat sokkal jobban megbecsulnem es igazan tudnam ertekelni a szabadsagot :D
2009. máj. 17. 19:03
 46/68 anonim ***** válasza:
100%
AKi javasolta, hogy próbáljuk ki ,most hétvégén: hidd el sokak még örülnénak is neki, hogy nem kell fel kellniük a gép elől, nekem vannak olyan ismerőseim, akik képesek napokat ott ülni, és csak játszanak ,neteznek, hidd el nekik megvltás lenne, nem piszkálnák őket, nem szólna rájuk senki, se szülő, se bartá, se barátnő, vagy agyrekek.Nekik ez megváltás lenne, hogy nem kell mást csinálniuk és még fizetnének is érte. MAúgy meg van nekem is, hogy nem megyek sehova, itthon vagyok egyedül két három napot is, a gépen elintézem a mlómat, meg mindent, szóval én még mindig azt mondom,hogy bevállalnám.
2009. máj. 18. 07:22
 47/68 anonim válasza:
100%

Hú,ez kemény,hogy ilyen dolgokon elmélkedsz.Azt hittem,csak nekem vannak fura gondolataim.

Bevállalnám!

2009. máj. 18. 18:13
 48/68 anonim válasza:
100%
Magyarul: fél évig nuku nőzés, de annyi sört ihatok, amennyi belémfér?:) Elgondolkodtató, de inkább a kinti világnál maradnék, 20-30 milláért nem, esetleg, ha 1-2 nullát még utánateszel:P
2009. máj. 19. 07:04
 49/68 anonim ***** válasza:
100%
25 millióért simán :D
2009. máj. 19. 21:24
 50/68 anonim ***** válasza:
89%
nemtudom. nemvalószínű. fél évig nem kézilabdázhatnék :D meg is őrülnék xD. ráadásul a mi fürdőnk nagyon pici. és ott enni ahol a wc van:D fuuj
2009. máj. 31. 19:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!