Bezáratnád e magad a fürdőszobádba fél évre, ha fizetnének érte 20-30 millió forintot? Feltételek a következők:
-saját lakásod fürdőszobájába zárnának be 6 hónapra
-zuhanyzó, csap adott, ha wc nincs bennt beépítik
-kapsz tévét, dvd lejátszót, hifit, számítógépet internettel
-ezen kívül bármit megkapsz amit csak valahogy belehet szuszakolni a fürdőszobába (akár kondigépet is ha elfér)
-beszélni élőszóban nem beszélhetsz senkivel, se család, se barát, csak interneten, msnen, emailban, illetve szabadon internetezhetsz, fórumozhatsz
-aludni ott alszol ahol elférsz... akár a kádban
-minden nap írsz 1 listát hogy mit kérsz másnapra amit másnap meg is kapsz (mit kérsz enni, dvd filmek, könyvek, wc papír, tusfürdő, akármi)
-mindent egy lyukon át kapsz meg
-bármikor azt mondhatod eleged van és nem csinálod tovább de akkor nincs pénz
-ha végigviszed 20-30 milliót kapsz (mondjuk legyen 25)
Bevállalnád e?
Tudom fura kérdés de én ilyen furákon szoktam gondolkozni.
05-16 09:32
Én nem kipróbáltam, hanem így élek. Csak sajnos a folyamatos baszogatás azért megvan, így tényleg nagyon jó lenne, békén hagynának, élvezném, és még pénzt is kapnék érte. Kár, hogy ilyen nincs.
Egy nagy fszt:)Két okból
Egy hétig nem bírnám ki,a másik meg az hogy nekem már volt egyszer százötven millióm,úgyhogy ez baromi kevés lenne nekem.Ha háromszáz milliót fizetnének,talán mgpróbálnám,de akkor meg simán feladom három hét alatt.Nem bírok egy fél évet egy fürdőszobában.
Valószínű, hogy bepróbálnám...Elég húzós lenne ugyan abból a fél évből kigyógyulni, lehet nem is érné meg.
Fél év alatt az ember olyan szinten antiszocializálódna - no meg a természetes fény hiánya is brutális - hogy lehet, el sem tudná költeni azt a 30 millát. Egyszerűen félne emberek közé menni. :O
persze, miért ne?
ide azzal a 30 millával. és már kezdhetjük is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!