Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudok megváltozni?

Hogyan tudok megváltozni?

Figyelt kérdés
24 évesen kaptam megkaptam a pasimtól, hogy szerinte önző, kétszínű és beképzelt fruska vagyok és igaza van, de én szeretnék megváltozni. Hogyan csináljam?
2009. máj. 12. 13:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
HAtározd el---akaraterő--változtass
2009. máj. 12. 13:32
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

úgy, hogy ne legyél önző, beképzelt, és kétszínű sem.

egyszerűen ne viselkedj így, és lásd be, hogy ezek nem fognak előrébb vinni az életben, és te sem leszel értékesebb ember, ha így viselkedsz. sőt.

2009. máj. 12. 13:40
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
1. lepes: dobd a pasit.
2009. máj. 12. 13:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Az akarat megvan csak nem tudom hogyan csináljam.
2009. máj. 12. 13:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Először is kérdezd meg a barátodat, hogy miket tettél azért, hogy neki ez legyen a véleménye. Kérd, hogy mondjon konkrét szituációkat. Ebből te is megtudhatod, hogy melyek a viselkedésednek azon pontjai, amelyek mások szemében nem olyan szimpatikusak. Gondold végig, hogy az adott szituációkban hogyan lehetett volna másként cselekedni! Ezután már sokkal jobban figyelsz majd magadra, hogy mit tehetnél/ mondhatnál máshogy. És ha megint önző, kétszínű és beképzelt lennél, észre fogod venni, és eljutsz odáig, hogy tudj változtatni. Ehhez kell idő és nem kevés türelem. De jó, hogy beismered a hibáidat, és akarsz ellenük tenni. Sok sikert!
2009. máj. 12. 13:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Vizsgáld meg, hogy mi tesz önzővé, kétszínűvé és beképzeltté. Pl. ha kétszínű vagy, akkor hagyd abba azt, hogy másokat kibeszélsz a hátuk mögött és ahelyett, hogy jópofiznál, legyél őszinte. Ha önző vagy, próbálj belegondolni abba, hogy adni jobb érzés, mint kapni, mikor látod a szeretteden, hogy örül annak, amit tőled kap. Ha beképzelt vagy próbálj belegondolni, hogy nem te vagy a világ közepe és minden ember egyelő és mindenkiben van valami jó.
2009. máj. 12. 13:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szeresd magad és bízz magadban, és soha ne bánts meg olyan dolgokkal másokat, ami neked is fájna,ha valaki azt művelné veled.
2009. máj. 12. 14:29
 8/12 A kérdező kommentje:

Még csak 5 hete vagyunk együtt és én kérdeztem meg, hogy mit gondol rólam. Akkor mondta hogy ilyen vagyok. A baj az hogy szerinte túlságosan is arra figyelek, hogy ki mi mond rólam, hogy az önfejűségemről ne is beszéljek.

Van amikor észreveszem ezeket, de a legtöbb esetben nem, sajnos.

2009. máj. 12. 15:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha már ezt belátod már megváltoztál.

Egyébként tényleg ilyen vagy ,vagy mindig olyannak látod magad amilyennek mások mondanak.

2009. máj. 13. 00:55
 10/12 A kérdező kommentje:
Többnyire arra figyelek sajnos, hogy másoknak mi a véleménye rólam és ahhoz próbálok igazodni.
2009. máj. 13. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!