Más is van ezzel így a 18-20as korosztályban?
Figyelt kérdés
Valamiért képtelen vagyok az eszemre hallgatni, csak a szívem vezet, mindenben. Szerelemben, minden döntésben a szívemre hallgatok, de ez leginkább érzelmi téren zavar. Egyszer követtem a józan észt, utána hónapokig kényelmetlenül, a bezzeg ha a szívemre hallgatok érzéssel éltem. Hogyan tudnék ezen változtatni? :) Előre is köszönöm a válaszokat2011. nov. 23. 23:11
1/2 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is. Szerintem ezzel nincs semmi gond, ez egy ilyen kor. De arra azért figyelj oda, hogy van olyan dolog, amiben nem szabad, hogy a szíved vezéreljen. Persze a szerelem nem egy taktikai játék, hogy az eszedre hallgass :D Ráadásul vannak olyan dolok, ahol a kettőt össze kell egyeztetni, pl. a továbbtanulás. Szerintem nem baj, hogy a szívedre hallgatsz, de néha ne felejts el a komoly dolgokban ésszerűen mérlegelni, nehogy megbánd.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!