Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Művészlélek. Lehet hogy ez az...

Művészlélek. Lehet hogy ez az ide illő szó? Nem tudom, de azt akartam kérdezni hogy van e kedven dumálni?

Figyelt kérdés

Én meg voltam győződve róla hogy minden ember úgy látja a világot ahogy én, de aztán rá kellett jönnöm hogy nem.

Szoktam én járni minden felé, nem vetem meg a szórakozást sem,csak néha túl sok az 'ismerős' akivel nem értünk szót.Az az érzés mikor emberek beszélnek hozzád,de úgy érzed mintha nem lenne körülötted semmi.Flashback.Szeretnék elmenni egy másik bolygóra ahol nem létező lények élnek.Van hogy néha buta vagyok és erőt nyerek hogy szórakozzak fajtársaimmal, van hogy jobban érzem magam egyedül...vagyis nem egyedül, csak a világomban, ahova senki nem tudott eddig velem átlépni.Mondjuk kis koromban sem értettem hol vagyok meg miért.Oo Szoktam úgy érezni hogy átestem egy másik dimenzióba, és mindjárt megnyílik a föld.

Na jólvan ez csak nyelvbotlás volt, a lényeg hogy pár éve kíírtam egy kérdést, hogy meg akar-e valaki ismerni,és volt akivel beszélgettem, szóval kiírom mégegyszer, hátha bejön megint. :DDD

Pár paraméter:

vörös haj

sötét színek kedvelése

pirszingek

ha már így kérdezed,főleg a hangszeres zenét' részesítem előnyben,persze csak azt, aminek van őszinte üzenete,és nem csak erőszak meg majomkodás az egész.( persze jöhet az idegbeteg elektronikus maszlag is)

ja meg 8 szemem van csak hogy ne legyen olyan sablonos :))

--> ezt úgy nosztalgiából, mert jómultkor is kiírtam :DD

Ui:elvileg nőstény vagyok

2011. nov. 23. 21:42
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
részegen semmi sem unalmas :D (amúgy meg sztem nem létezik annyiradurván unalmas ember..)
2011. nov. 24. 16:19
 12/21 anonim ***** válasza:
hm szimpi vagy, majd hétvégén lehet dobok egy privit ha gondolod :D Pesti vagy amúgy?
2011. nov. 24. 18:41
 13/21 A kérdező kommentje:
felőlem :D (amúgy nem vagyok pesti, sőt..túl sok ott a nagyarcú ember szerintem..)
2011. nov. 24. 19:53
 14/21 A kérdező kommentje:
(amúgy 'északnyugati' részen lakok pontosabban csak hogy ne áruljak el túl sokat :D)
2011. nov. 24. 19:58
 15/21 anonim ***** válasza:

kikérem magamnak. sok haverom van, de őket se tartom sokra. :)

amúgy É-NY messze van, a vonatról meg ledob a kaller.

2011. nov. 24. 23:18
 16/21 A kérdező kommentje:
dehogy dob, csak kell egy wc deffekt xD
2011. nov. 25. 12:14
 17/21 anonim ***** válasza:

hali. ez érdekes. és mit gondolsz a belső tulajdonságaid alapján? nem tűnsz egy nagydumás csajnak(nem mintha baj lenne)

gitározom, és én is bírom a punkot, de a külsőm egyáltalán nem olyan mint egy punkcsávóé, jah igen és sportolok is ,nem vagyok punnyadt ember, de ami az emberekhez való hozzáállásomat illeti, baromi nehezen engedek közel magamhoz bárkit is ,rossz élmények:\

egyébként neked vannak barátaid?

és milett a fent említett sráccal? :P

18f

2011. dec. 1. 23:45
 18/21 A kérdező kommentje:

Nem is tudom, nem vagyok nagydumás jah:D csak mikor meg kell védeni az elképzeléseimet, akkor :)

Barátaim annyira nincsenek, max haverok...nehéz megbízni akárkiben is :D

Amúgy melyik sráccal? aki ide irt? nem hallottam rólla többet:D

2011. dec. 4. 19:34
 19/21 A kérdező kommentje:
vagy arra gondolsz h ' pár éve kíírtam egy kérdést, hogy meg akar-e valaki ismerni,és volt akivel beszélgettem, szóval kiírom mégegyszer, ' ?:D
2011. dec. 4. 19:36
 20/21 anonim ***** válasza:
fűszívás?
2011. dec. 5. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!