Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Művészlélek. Lehet hogy ez az...

Művészlélek. Lehet hogy ez az ide illő szó? Nem tudom, de azt akartam kérdezni hogy van e kedven dumálni?

Figyelt kérdés

Én meg voltam győződve róla hogy minden ember úgy látja a világot ahogy én, de aztán rá kellett jönnöm hogy nem.

Szoktam én járni minden felé, nem vetem meg a szórakozást sem,csak néha túl sok az 'ismerős' akivel nem értünk szót.Az az érzés mikor emberek beszélnek hozzád,de úgy érzed mintha nem lenne körülötted semmi.Flashback.Szeretnék elmenni egy másik bolygóra ahol nem létező lények élnek.Van hogy néha buta vagyok és erőt nyerek hogy szórakozzak fajtársaimmal, van hogy jobban érzem magam egyedül...vagyis nem egyedül, csak a világomban, ahova senki nem tudott eddig velem átlépni.Mondjuk kis koromban sem értettem hol vagyok meg miért.Oo Szoktam úgy érezni hogy átestem egy másik dimenzióba, és mindjárt megnyílik a föld.

Na jólvan ez csak nyelvbotlás volt, a lényeg hogy pár éve kíírtam egy kérdést, hogy meg akar-e valaki ismerni,és volt akivel beszélgettem, szóval kiírom mégegyszer, hátha bejön megint. :DDD

Pár paraméter:

vörös haj

sötét színek kedvelése

pirszingek

ha már így kérdezed,főleg a hangszeres zenét' részesítem előnyben,persze csak azt, aminek van őszinte üzenete,és nem csak erőszak meg majomkodás az egész.( persze jöhet az idegbeteg elektronikus maszlag is)

ja meg 8 szemem van csak hogy ne legyen olyan sablonos :))

--> ezt úgy nosztalgiából, mert jómultkor is kiírtam :DD

Ui:elvileg nőstény vagyok

2011. nov. 23. 21:42
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
öhm hány éves vagy?
2011. nov. 23. 21:50
 2/21 anonim ***** válasza:
és milyen az a saját kis világod ? :D
2011. nov. 23. 21:53
 3/21 A kérdező kommentje:

[17 vagyok]

A saját világom, nem tudom le írni, minden valahogy élénkebb, de ugyanakkor homályos is, mintha a gondolatokkal látnék nem a szememmel.. de majd biztos eszembejut valami jó szómeghatározás csak már késő van :D

2011. nov. 23. 22:19
 4/21 anonim ***** válasza:
én meg gitározok. biztos szép pár lennénk, de unalmas vagyok, csóró, és utálom az embereket. :)
2011. nov. 23. 23:04
 5/21 anonim ***** válasza:
ó am még kíváncsi lennék arra is milyen hangszeres zenéket részesítesz előnyben pontosan, pár példa köszi :D
2011. nov. 24. 15:30
 6/21 A kérdező kommentje:
punk, rock főleg.. amúgy elfelejtettem leírni hogy rajzolni is imádok :)
2011. nov. 24. 16:04
 7/21 A kérdező kommentje:
haha csipázom az unalmas csóró és emberutáló embereket :D
2011. nov. 24. 16:07
 8/21 anonim ***** válasza:
hm az unalmasokat ? o.O ezt így elsőre nehezen értem meg de oké :D
2011. nov. 24. 16:13
 9/21 A kérdező kommentje:
Ja mert az unalmasoknak nincs sok haverjuk és mindig ráérnek piázni :D
2011. nov. 24. 16:15
 10/21 anonim ***** válasza:
de nem unalmas velük piázni ? xD
2011. nov. 24. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!