Hogyan álljak az osztályom elé ősszel, mikor semmit sem értem el a nyáron, ami akartam?
Ősszel leszek 16 éves, lány vagyok. Annyi mindent akartam változtatni magamon, de nem ment. 2 évig tartó depresszióm és kényszerzavaraim csak pár hete múlottak el. Nem sikerült sokat változtatnom a külsőmön, nem sikerült annyit változnom, amennyit szerettem volna. Egyrészt délelőtt ezt már átgondoltam magamban és arra jutottam, hogy végülis ők csak 1 apró része az életemnek és úgysem kéne sokat érdekeljen a véleményük, főleg nem most, hogy sikerült egyedül legyőznöm a depresszióm meg a kényszerbetegségeimet, de tudom, hogy amikor oda kellesz álljak eléjük megint úgy fogom érezni, hogy fulladok és már lélegezni is nehéz lesz.
Mindigis gyenge pont volt nálam ez, hogy mások mit hisznek rólam. Nem jó tulajdonság, tudom, de nincs mit tegyek ellene. Valaki tudna segiteni, hogy mit tegyek ? Még a nagyszüleimhez se mertem elmenni, mert folyamatosan az jár a fejembe, hogy itthon kell maradjak, ha elmegyek innen akkor félek, hogy ott mégjobban elkényelmesedek, pedig már 3 éve nem voltam náluk !
Nekem is jót fogna egy kis relaxálás, nem mondom, de úgy érzem, hogy nem érdemlem meg és már most is rosszul vagyok, ha arra gondolok, mi lesz amikor találkozni fogok az osztályommal és nem úgy állok eléjük, ahogy azt elvárnám magamtól....Mit tegyek ?
Magadnak akarj megfelelni, ne az osztályodnak, vagy másoknak! Ne azért akarj változtatni magadon, hogy mások mit mondanak majd, hanem mert te szeretnéd. Ha változtatni akarsz magadon, menj el fodrászhoz, próbálj ki egy új frizurát. De a legnagyobb (és legjobb) változást azzal érnéd el, ha több önbizalmad lenne. Nézz tükörbe, tetsszél magadnak, és ne másoknak akarj megfelelni, mert úgy oda az egyéniséged. Pedig a saját egyéniségedtől leszel igazán valaki!
Remélem segíthettem! =)
én tegnap voltam starndon és megfogadtam, h nem fog érdekelni az, h mások mit gondolnkak rólam. Egy napig nem foglalkozok azzal, h ki vajon most éppen mit gondolhat rólam. És olyan jó érzés volt, így visszagondolva! Csak szórakoztam és élveztem az egész napot!
Ahogy olvasom ezen a nyáron te bizony már sok mindet elértél!Leküzdötted a depressziódat és a kényszerbetegséget. Egyedül!!!! Ez még jobban kéne, h erősítsen téged! Ha ez ment akkor a többi ehhez képest teljesen jelentéktelen, és tudod venni az akadályokat.
Szarj le , h ki mit gondol rólad, hiszen minden csoda 3 napig tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!