Új osztályom van és nem tudok felzárkózni. Mit tegyek?
Vidék vs város. :D Hatalmas. :)
Figyelj, ha nem akarsz füvezni, cigizni, akkor ne füvezz és ne cigizz. Nem hiszem, hogy ezek nélkül nem beszélnének veled. Nekem is van pár füves haverom, és azért mert nem megyek velük betépni, attól függetlenül jóban vagyunk. Jó, mondjuk néha szoktam őket szekálni azzal, hogy lőjék fejbe egymást stb. Nem vagyok híve ezeknek a dolgoknak.
Na szóval. Ha nagyon nyalni akarsz nekik, akkor ha nincs leckéjük, akkor magadtól ajánld fel, hogy lemásolhatják stb. Illetve, ha ne adj Isten, valahogy megtudnád hívatni magadat egy házibuliba...
Viszont az a baj, hogy ha nem szeretsz/tudsz/akarsz ismerkedni, akkor az úgy nagyon nehézzé teszi a helyzetedet. Helyedben hagynám a füves társaságot, és megpróbálnék haverkodni a "vidékiekkel", és valahogy elérni, hogy elmenjetek együtt koncertekre, stb.
17/F
Csak saját példából tudok írni. Mikor én költöztem, nekem is sokkoló volt azt érezni hogy keresztűlnéznek rajtam mert otthon mindenki ismert és szeretett. Sokat változtam hogy beilleszkedjek. Nem füvescigi meg ilyenek, inkább öltözködés, temperamentum, miről lehet/kell és nem beszélni az adott társaságban. Mikor már senki kivetnivalót nem találhatott bennem, rájöttem hogy ok, bent vagyok, de nem szeretem ilyennek magam, ez nem én vagyok. Úgyhogy külön munka volt lebontani magamról a maszkot. Nem éri meg. Ne akarj beilleszkedni. Légy olyan amilyen vagy. Van aki átnéz rajtad? Na és? Az életben mindenütt ez van. Most egy mese jut eszembe amit a kisfiamnak szoktam olvasni, abban az a tanúlság, hogy az életben nem lehet mindenkinek megfelelni, mert nincs két fej ami egyformán gondolkodik.
Tehát csak légy önmagad, ha valaki szimpatikus, szólítsd meg, ha nem, hagyd. Nem kell mindenkivel jóban lenni.
Én egy elég erős iskola 11. osztályába jártam.. Erre októberbe fogtam magam leléptem, egy mindenki által gyengének titulált iskolába. Nos az erős iskolába a könyvet ki nem nyitottam és mindenből átvergődtem, kétszínű, álnok barátaim voltak ott. Az új gyengének titulált iskolába napi 8-10 órám van és itthon is csak tanulásból áll az életem.
Viszont a diákok buták, nem tanulmányi eredményekben. Hanem beszélgetni sem lehet velük annyira szűklátókörűek, olyan érzés mintha általános iskola 2. osztályosokkal lennék egybezárva.. Hát nem szereztem barátokat.
De nem is érdekel mert kibírok mellettük napi 10 órákat, mert nem jópofizni és bandázni megyek be az iskolába nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!