Gyülölöm az osztályom, és az osztályfönököm. Hogy birjam ki 2 évig még?
suli váltásra nincs lehetősgem, mert ez az egyetlen gimnázium a környéken,
Anyu beszélt már ofővel, de azt mondta, tul flegma vagyok, és kimutatom a gondolataimat, azért nehezebb enkem.
de ezen ne tudok változtatni, mindig kimutatttam, mit gondolok.
Az osztálytársaimat más nem érdkeli csak a sztárok meg hogy ki hogy öltözködik, tiszta felszinesek, a fiukkal jol kijövök mondjuk
De ofő pl azért s beszolt anyumnak fogadoorán, hogy miért csak fiukkal vagyok mindig
Szerintem kibírod.
Nekem már csak egy évem van a barmok között.:P
Azért biztos van 1 barátod/batárnőd, aki azért megkönnyíti a helyzetet. Velem is így van. Egyik barátnőmmel már csak "röhögünk" azon, hogy kik között vagyunk. Mást nem is nagyon tehetünk.
Szóval szerintem tűrd, egyszer úgy is vége lesz.
Hiába a környezetváltozás, amíg magadon nem változtatsz, mindig ugyanabba a helyzetbe kerülsz.
Nem kell szeretned az osztálytársaidat, csak próbáld meg elfogadni, hogy ők mások/vagy azt, hogy te vagy más. Nem kell lenézni sem őket, csak elfogadni, hogy más az útjuk mint a tiéd. Van valami hobbid, ami örömet okoz?
Gimis koromban én is azt képzeltem, hogy mindenki sekélyes és igénytelen, ma már tudom, hogy csak kamaszodtam. De utáltam, te jó ég! De volt egy spéci elfoglaltságom, természetvédelmi szakkörbe jártam egy olyan emberhez, aki soha nem tanított iskolában, de értett a fiatalok nyelvén és sokat túráztunk. Ez erőt adott ahhoz, hogy a "hülye osztálytársaimat" túléljem a hétköznapokban.
velem is ezvan sajna :(
mind1
megoldás:én szarok magasról az osztályra
szerencsére már csak 2 év :D
én általánosban voltam így. ha te is általánosba jársz, akkor az rossz:S de ha középsuli akk meg lehetnél kollégista
de milyen messze van a legközelebbi másik suli? mert ha rosszul érzed magad megérné inkább utazni egy jobb helyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!