Mit tegyek, ha az osztályfőnőköm ezt gondolja rólam?
16/L vagyok és jelenleg az osztályfőnőköm egy kárörvendő és szadista lánynak tart,nem kell semmi vallásos dologra gondolni, pusztán arról van szó, hogy úgy tekint rám, mint aki szeret másokat szenvedtetni. Hát nem mondom, hogy alaptalanul gondolja ezt, ugyanis néha jól beégettem pár osztálytársamat és úgy általában is megmondom bátran a szám ízét, szóval a félelmet nem igazán ismerem.
Viszont most látom, hogy kezdek napról napra kevésbé szimpatikus lenni neki és ezt szeretném megállítani.
Azt nem mondom, hogy én vagyok a hibás, mert szerintem fontos, hogy legalább egy pár ember legyen befolyásolhatatlan, független és merész, ha már más nem, ezenkívül pedig én csak akkor vagyok ilyen,ha kell és csak olyannal, aki megérdemli.
Mit gondoltok ?
a befolyásolhatatlan, független és merész nem egyenlő a pofátlan t*hó g*civel.
ha téged ér igazságtalanság állj ki magadért, ez oké. legyen nagy pofád, ez is oké, nekem is mindig az volt. de ne ugass bele mások dolgába, ne égess be embereket ha nem ártottak másnak, és ne árts másnak. Azt meg hogy ki érdemli meg és ki nem nem te döntöd el.
Mi tehetsz ez ellen? ne legyél s*ggfej. ne bánts másokat csak azért mert te olyan ekmény lány szoktál lenni. Én is világ életemben nagyszájú lány voltam, ami abban nyilávnult meg hogy a magadfajta másokat bántó szerencsétleneket aláztam.
ha ennyire izgat mit gondol rólad a tanárod akkor próbálj meg 1 kicsit visszavenni.........
de amúgy meg szardle ho mit gondol rólad és ha emiatt rádszál akkor beszélj a szüleiddel vagy az igazgatóval.......
hiddd el velem is történt ilyen.... :p :D
17:20- Azt azért ne gondold, hogy esélyed lenne ellenem :-)
Másrészt pedig nem ütöm bele az orrom olyasmibe ami nem az én ügyem, nem is volna értelme, viszont ha engem is érint a dolog akkor igenis megengedem magamnak, hogy eldöntsem, hogy kit is fogok megszivatni. Miért ? Mert vagy szivatsz vagy szivatnak. Természetesen nem az utóbbit fogom választani
első vagyok.
kissé nagyképű vagy. nem baj, majd kinövöd :) egyzser találkozol valakivel aki átlát rajtad és betöri az orrod.
egyébként nem, nem igaz hogy vagy szivatsz vagy szivatnak. Soha senkit nem szivattam meg, és engem sem szivattak még. valahogy nekem sikerül megtalálnom az összhangot az emberekkel. De igen, ha egy szerencsétlen utolsó kis görény vagy, és szivatod már egy ideje a gyengébbeket akkor valóban...ha abbahagynád a szivatást biztos rádszállnának bosszúból.
Miért van mindenkinek baja a nagyképűséggel?
Van egy csomó nagyképű ember s mégis szeretik őket,nem hiszem,hogy ez egy gond lenne
Most akkor te vagy a nagy igazságosztó? Azokat szívatod, akik megérdemlik (a te belátásod szerint)?
Vagy túlélő vagy? Bárkit basztathatnak csak ne téged? Akár teszel is azért, hogy az a valaki ne te legyél?
Hova sorolod magad?
a nagyképűséggel az abaj hogy bár látszólag sok barátja van, a háta mögött mindenki utálja és csak azért van vele mert így nem "szivatja".
egyébként valamennyiben hasonlítunk... én is szivesen megütnélek amirét ekkora s*gg vagy, tehát én is ítélkezem és úgy érzem megérdemled.
Hát őszintén én nem voltam nagyképű és valóban most sem vagyok az
De folyton olyan emberek közé kerültem pár évvel ezelőtt akik azok voltak. És sosem értettem miért van az, hogy egyrészt mindenki "utálja" őket, másrészt tele vannak haverokkal. És akkor döntöttem el, hogy én is nagyképűként fogok viselkedni.
De azt hiszem kezdem megérteni és amikor teljesen megfogom érteni akkor megigértem magamnak,hogy abbahagyom
De egyelőre mégcsak azt látom, hogy körülöttem szinte mindenki nagyképűsködik és ezt még mindig nem értem: vagy én látok rosszul vagy nem tudom mi van
Mondjuk,szálljál már le a magas lóról és gondolkozzál el,hogy te mivel vagy jobb mint azok akiket szivatsz.. szerintem igazából te nagyon félsz attól,hogy majd szivatni fognak és ezért szivatsz másokat( előre elnézést kérek ha nem így van,csak rengeteg ilyen ismerősöm van aki kivülről hűde kemény,belül meg barbiebaba :) )
amugyszerintem nem az számít h az ofőd szeret-e hanem azok akikkel közeli kapcsolatba vagy ( anya,apa,nagyi,papa,legjobb barátnők-barátok) azokat nebántsd meg na ennyi voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!