Mit tegyek, ha az osztályfőnőköm ezt gondolja rólam?
Figyelt kérdés
16/L vagyok és jelenleg az osztályfőnőköm egy kárörvendő és szadista lánynak tart,nem kell semmi vallásos dologra gondolni, pusztán arról van szó, hogy úgy tekint rám, mint aki szeret másokat szenvedtetni. Hát nem mondom, hogy alaptalanul gondolja ezt, ugyanis néha jól beégettem pár osztálytársamat és úgy általában is megmondom bátran a szám ízét, szóval a félelmet nem igazán ismerem.
Viszont most látom, hogy kezdek napról napra kevésbé szimpatikus lenni neki és ezt szeretném megállítani.
Azt nem mondom, hogy én vagyok a hibás, mert szerintem fontos, hogy legalább egy pár ember legyen befolyásolhatatlan, független és merész, ha már más nem, ezenkívül pedig én csak akkor vagyok ilyen,ha kell és csak olyannal, aki megérdemli.
Mit gondoltok ?
2010. nov. 16. 17:13
11/12 anonim válasza:
figyi szerintem nem feltétlen a tanárral van a baj. télleg kárörvendő lehetsz ha másokat égetsz be! mielőtt megteszed, gondolj a másiknak a helyébe. te egy ilyen szituba jól éreznéd magad??? nem hinném!! :/
12/12 anonim válasza:
gyenge jellemre vall ha a gyengébbeket bántod -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!