Ezt gondolja az osztályfőnököm. Mit csináljak?
Én első osztályos koromtól kezdve majdhogynem kizárólag fiúkkal barátkoztam, mert azok nem csesznek veled ki olyan alattomos, sunyi módon, mint a lányok.
Plusz nem utolsó dolog, hogy talán pont emiatt, sose volt gondom a pasizással, mivel pontosan tudtam, mire vágynak, és emiatt hihetetlenül irigyelt a többi lány, mert én nem problémáztam azon, hogy miről beszélgessek egy sráccal, vagy hogy keltsem fel az érdeklődését. :)
Ne akarj alkalmazkodni a többiekhez. Légy önmagad, ne foglalkozz másokkal. Idővel minden kialakul.
17/L.
semmi baj nincs veled, nyugodj meg
egyáltalán nem baj ha fiúkkal barátkozol asz osztályból de azért lány barátaid is legyenek(nem az osztályból)
Nem baj az ha fiúkkal barátkozol! Én is inkább fiúkkal voltam gyerekkoromban.:) Nem szerettem a lányos nyafogást.
Az osztályfőnöknek meg tényleg a nagyobb problémákat kéne észrevenni!
Szerintem pontosan tudja a tanár azt, hogy a lányok két csoportban vannak, valamint hogy elkülönülnek a fiúktól, de azt is tudja, hogy 13 éves korban ez teljesen normális. Majd kinövik.
Az hogy hogy öltözködsz, mindegy. És nem kell belépned ilyen csoportba. De tényleg fontos az, hogy tudj beszélgetni a lányokkal is. De talán felesleges ezzel foglalkozni, pár év és te is kinövöd ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!