Új osztályom lesz, ahol van 2 olyan lány. Mit csináljak? Már előre látom, hogy nem fogunk jól kijönni!
Figyelt kérdés
Jövő héten kezdődik a suli,középiskolás leszek,új osztály meg minden de van 2 lány,aki hát olyan...többiek rendesek,de ők meg....mindenki mondja,hogy kerüljem őket.Az egyik az még nem is volt olyan nyár elején mikor láttam,de a másik elrontotta...anyunak mutattam őket facebookon,nem szólt semmit,erre én mondom:na én ezeket már nem bírom,ahogy a többiek se,erre rögtön kiabált,hogy lehet,hogy nem is olyanok,pedig tegnap láttam őket diszkóban,és hát...melltartó,fehér miniszoknya ,és bugyi nélkül átlátszott,hogy nem volt rajtuk,egyik kezükbe cigi,másikba sör + 2 pasival smároltak.Erre barátnőmmel aki velem fog egy osztályba járni,ő is mondta,hogy milyenek...Mit csináljunk?kerüljük őket?de hát ha egy osztályba leszünk,akkor nem nagyon lehet kerülni :/2011. aug. 28. 17:29
1/45 anonim válasza:
istenem...vannak olyan osztálytársaim akikhez talán 2 szót nem szóltam még..na?
2/45 anonim válasza:
szerintem először ismerd meg őket. ne legyél ilyen előítéletes. egyébként meg mennek az osztályokban a klikkesedések, én pl a 30 fős osztálynak kb a felével beszéltem is.
3/45 anonim válasza:
Kerülöd őket és ennyi. Ők valószínűleg a terem egyik felében lesznek, te meg a másikban. Az évek alatt meg lehet megismered őket és kiderül hogy nem is olyan gázok. Ha meg igen, akkor nem kell velük jóban lenni. Max reggel egy szia és ennyi. ly
4/45 anonim válasza:
hát kerüld el őket. komolyan mondom, ez legyen a legnagyobb problémád az életben.
nekem is voltak olyan osztálytársaim akiket nem bírtam, nem is beszéltem velük 2 szónál többet.
5/45 A kérdező kommentje:
mi 24en leszünk,mondom a 22 az normális,ez a kettő meg hát olyan amilyenek le irtam.Anyu is elvan,hogy lehet,hogy normálisak,de épp most beszéltem egyik ismerősömmel,és ő mondta,hogy kerüljem őket,mert drogoznak...na hát...majd lesz valahogy :/
2011. aug. 28. 17:36
6/45 A kérdező kommentje:
komolyan mondom, ez legyen a legnagyobb problémád az életben-úgy utálom,hogy mindig ezt irják.Hát képzeld,jelenleg ez a legnagyobb problémán,mert nem mindegy,hogy milyen emberek közt leszek!
2011. aug. 28. 17:37
7/45 anonim válasza:
A többiek rendesek..de ők, atyavilág! Hát persze, vannak a rendesek, meg a rendetlenek. A világ pedig fekete és fehér.
Úgy látszik egy helyre jártok szórakozni....;)
Ne ítélj elsőre, előbb ismerd meg őket.
Könnyen kiderülhet, hogy ők rendesebbek mint aki rosszat mond róluk.
8/45 anonim válasza:
Nem mindenki olyan mint te meg az anyád!
Ne ítélj, hogy ne ítéltess...
Ennyi.
9/45 anonim válasza:
Az osztályból nem kötelező mindenkivel barátkozni, azzal barátkozol, aki szimpatikus, a többit meg muszáj elviselni, akármilyenek. Ne zavarjon ennyire, neked más az értékrended, és kész. A pletykák egyébként sokszor túloznak is.
10/45 anonim válasza:
Szerintem nem ragályos betegségük van, ettől még beszélhetsz velük, nem fognak átöltöztetni és sört nyomni a kezedbe.Ők ilyenek és kész, miért kell rögtön ennyire utálatosnak lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!