Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Új osztályom lesz, ahol van 2...

Új osztályom lesz, ahol van 2 olyan lány. Mit csináljak? Már előre látom, hogy nem fogunk jól kijönni!

Figyelt kérdés
Jövő héten kezdődik a suli,középiskolás leszek,új osztály meg minden de van 2 lány,aki hát olyan...többiek rendesek,de ők meg....mindenki mondja,hogy kerüljem őket.Az egyik az még nem is volt olyan nyár elején mikor láttam,de a másik elrontotta...anyunak mutattam őket facebookon,nem szólt semmit,erre én mondom:na én ezeket már nem bírom,ahogy a többiek se,erre rögtön kiabált,hogy lehet,hogy nem is olyanok,pedig tegnap láttam őket diszkóban,és hát...melltartó,fehér miniszoknya ,és bugyi nélkül átlátszott,hogy nem volt rajtuk,egyik kezükbe cigi,másikba sör + 2 pasival smároltak.Erre barátnőmmel aki velem fog egy osztályba járni,ő is mondta,hogy milyenek...Mit csináljunk?kerüljük őket?de hát ha egy osztályba leszünk,akkor nem nagyon lehet kerülni :/
2011. aug. 28. 17:29
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Én csak azt irtam,amit láttam és halottam róluk...de nem baj!Majd megismerem őket,és lesz,ami lesz!Az ilyen kis penészvirágok, mint te, pedig most próbálnak bepótolni valamit-ugyan mit próbálnák bepótolni???Az tudtam,hogy a fiatalok ilyenek,de nem gondoltam,hogy anyukák is szólogatnak be fiataloknak,na de mindegy!
2011. aug. 28. 18:12
 32/45 ava87 ***** válasza:

De ezzel a helyzettel mégis mit kéne kezdeni? Semmit. Ha valaki nem szimpatikus, ne barátkozz vele. Nem lehet egy egész osztályt a te szimpátiád alapján összeválogatni.

Mellesleg a legtöbben máshogy viselkednek egy szórakozóhelyen, és máshogy az iskolában.

Különben azt meg tényleg nem értem, hogy nem is ismered őket személyesen, de már most úgy beszélsz róluk, mintha te felettük állnál. Ha valaki nem szimpatikus, az egy dolog, azzal nem kell barátkozni. De nem is kell szinte ismeretlenül pánikolni, vagy minden rosszat mondani róla.

2011. aug. 28. 18:15
 33/45 anonim ***** válasza:
Penészvirágokra azokat értettem, akik ahelyett, hogy a saját dolgukkal foglalkoznának, mindig mással voltak elfoglalva, aztán mikor megnőttek, rájöttek, hogy megy a fiatalságuk. Ha te discoba jársz talán már nem vagy olyan kislány, hogy a kritikát ne viseld el.Nem mondtam rád semmi sértőt, csak ez az utálkozás igenis negatív képet ad rólad.
2011. aug. 28. 18:16
 34/45 A kérdező kommentje:

Én is csak halottam róluk,mindenki azt mondja amit le írtam,na de nem baj....már bánom is,hogy feltettem a kérdést,azt hittem kapok pár rendes választ és kész,e helyett még én vagyok penészvirág,meg leszólnak,mert 15 évesen egyszer elmentem bulizni,ahova már 13

éves kortól járnak a fiatalok,és engem piszkáltak,mert nem mentem....

2011. aug. 28. 18:20
 35/45 anonim ***** válasza:
42%

Peneszvirag jelentese: sapadt, tulzottan otthonulo. Kerdezunk nem esik bele ebbe a kategoriaba.

Anyuka, rosszul fejezted ki magad.

2011. aug. 28. 18:24
 36/45 anonim ***** válasza:
47%
Nem cseszett le senki, csak te támadod őket, hogy nem volt rajtuk bugyi, lehet tanga volt, már terjeszted, hogy drogosok. Lehet bemennek a suliba tök normálisak lesznek, de te már szét kürtölöd, hogy piás rüfkék. A penészvirágot meg tudom mi, a hozzászólásai pont ilyenek. Kérdező te mit szólnál, ha szóváltás nélkül téged mindennek lehordanának. Azonkívül 24-en vagytok, nem lesztek össze láncolva, nem kell vegyülni, ha nem szimpik, viszont kavarni se kell.
2011. aug. 28. 18:30
 37/45 anonim ***** válasza:
ne másra mutogassmár,hogy de ő 13 éves és idejár stbstb..
2011. aug. 28. 18:31
 38/45 A kérdező kommentje:
NEKEM IS MONDTÁK,HOGY DROGOSOK,DE JÓLVAN!!!Meg a volt osztálytársai mondták,hogy suliba hogyan viselkedtem.Kül.meg nem másra mutogatok,hogy 13 évesen oda jár,hanem engem is piszkáltak,hogy nem mentem diszkóba,egyszer elmentem,de többet se,oda biztos,hogy nem!!!
2011. aug. 28. 18:34
 39/45 A kérdező kommentje:
*viselkedtek!
2011. aug. 28. 18:35
 40/45 anonim ***** válasza:
67%
Ok, igazad van, hova kéred a máglyát, tűzre velük.
2011. aug. 28. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!