Új osztályom lesz, ahol van 2 olyan lány. Mit csináljak? Már előre látom, hogy nem fogunk jól kijönni!
Figyelt kérdés
Jövő héten kezdődik a suli,középiskolás leszek,új osztály meg minden de van 2 lány,aki hát olyan...többiek rendesek,de ők meg....mindenki mondja,hogy kerüljem őket.Az egyik az még nem is volt olyan nyár elején mikor láttam,de a másik elrontotta...anyunak mutattam őket facebookon,nem szólt semmit,erre én mondom:na én ezeket már nem bírom,ahogy a többiek se,erre rögtön kiabált,hogy lehet,hogy nem is olyanok,pedig tegnap láttam őket diszkóban,és hát...melltartó,fehér miniszoknya ,és bugyi nélkül átlátszott,hogy nem volt rajtuk,egyik kezükbe cigi,másikba sör + 2 pasival smároltak.Erre barátnőmmel aki velem fog egy osztályba járni,ő is mondta,hogy milyenek...Mit csináljunk?kerüljük őket?de hát ha egy osztályba leszünk,akkor nem nagyon lehet kerülni :/2011. aug. 28. 17:29
21/45 anonim válasza:
"Úgy írjátok a válaszokat, mintha ti nem lettetek volna kamaszok."
Pont ellenkezőleg. Voltam kamasz, és ezért tudom, hogy egy tizenéves kislány sokszor menőzésből úgy viselkedik, mint egy "olyan", de ennek semmi jelentősége nincs, leszokik róla, amint jobb társaságba kerül.
22/45 A kérdező kommentje:
utolsó:végre egy normális ember :) köszönöm a választ!
2011. aug. 28. 17:54
23/45 A kérdező kommentje:
vagyis utolsó előtti!!!
2011. aug. 28. 17:54
24/45 anonim válasza:
Mar most kezditek a pletykat? Mi lesz felevre? Ismerkedj meg veluk, ismerd meg oket, aztan donts. Lehet hogy masok is mondanak Rad hulyeseget, es meg nem is ismernek. Szerintem nincs eleg onbizalmad az uj iskolahoz.
25/45 anonim válasza:
Kamaszként én is brutál voltam. Utána fősulit végeztem, elmentem dolgozni, megismertem a párom és 10 év múlva, most anyuka vagyok.Az ilyen kis penészvirágok, mint te, pedig most próbálnak bepótolni valamit.14 évesen te is diszkóba jársz, na én később kezdtem, akkor most téged hurrogjalak le.
26/45 A kérdező kommentje:
15 vagyok,de nem baj!!! Anyuka létedre pedig szégyelheted magadat,hogy ilyent írsz egy fiatalra!!!Látszik milyen voltál,és szerintem maradt is benned valami!
2011. aug. 28. 18:01
27/45 anonim válasza:
Miért, milyen sértő dolgot írtam, csak olyat, amit te is ismeretlenül állítasz másról.Már most kezded a kavarást, miért nem mész rögtön a dirihez és rúgatod ki őket.Azért, mert anyuka vagyok nem fogok kedveskedni neked, te sem vagy túl kedves.
28/45 anonim válasza:
Azért hihetetlen, hogy a kérdezőnek több esze van, mint némelyik felnőttnek.. Mégis hogy lehet ilyet írni ekkora lányra?? Megáll az eszem.. Manapság tényleg ez lenne az elfogadott?? Drogozzatok, pasizzatok, piáljatok, legyetek közönségesek és minél nagyobb r*bancok 14 évesen.. Nem baj, majd úgyis jó útra tértek... Hogy lehet ilyet egyáltalán leírni?
29/45 anonim válasza:
18:06
A kérdező meg kérdezte mit kezdejen ezzel a helyzettel?Szerinted mégis erre mit lehet válaszolni?kerülje el őket.Pont,aztán jöttek a kommentjei és a pletykái.
30/45 anonim válasza:
Senki nem írt ilyet, de miért is kéne kirekeszteni a 2 lányt? Mert ő ezt gondolja róluk? Inkább ismerje meg őket és utána ítélkezzen, ő mondhat bárkire rosszat, de ha valaki rá mond fele olyan sértő kifejezést felháborodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!