Új osztályom lesz, ahol van 2 olyan lány. Mit csináljak? Már előre látom, hogy nem fogunk jól kijönni!
van 2 olyan lány
na és akkor mi van
(szerintem irigykedsz rájuk)
:-P
Nyolcadikos koromban én is nagyon vagány voltam, állandóan buliztam, egy csomó fiúval leálltam csókolózni, és direkt kihívóan öltözködtem. Aztán bekerültem gimibe, és valahogy az ottani légkör hatására teljesen megszelídültem, sőt négy évig osztályelső voltam. Ma már diplomás, dolgozó nő vagyok.
Egy tizennégy/tizenöt éves kislány még nagyon fiatal ahhoz, hogy leírd azzal, hogy "olyan". Egyszerűen csak vannak, akikből ezt hozza ki a kamaszkor kezdete. A tinik amúgy is könnyen elterjesztenek egymásról sok mindent. Nálunk is voltak a gimiben olyan lányok, akikről elterjedt, hogy fűvel-fával lefekszenek, csak mert sokat voltak fiúk társaságában, aztán felnőttkorunkban derült ki, hogy mind 18-20 éves kora körül veszítette csak el a szüzességét, addig csak felvágásból tettették a "nagymenőt".
Mit csinálj?semmit.Miéert kellene félned töllük mert drogoznak...na és,az ő dolguk mindenki ugy teszi tönkre az életét ahogy akarja.
amugy az én osztályomba is volt pár olyan lány,elöször kerültem de ahogy megismertem őket tök jóban lettünk.
Úgy írjátok a válaszokat, mintha ti nem lettetek volna kamaszok.. Most mégis, egy 14 éves lánynak mi legyen a legfőbb problémája??
Elég durva, hogy ilyen korán, 14évesen így viselkedik a másik két lány, de majd megjárják ezzel. Lehet, hogy most ők a "menők", de nézd meg, hogy mi lesz velük 10 év múlva. Persze nem akarok általánosítani.. lehet, hogy időközben benő a fejük lágya.
Engem az ilyen lányok kiközösítettek általánosban, mert engem nem érdekeltek a fiúk, csak baráti szinten, nem jártam kirívó ruhákba, a hajam is mindig lófarokban állt. Elég durvák voltam velem. Azután középiskolában egy nagyon jó közösségbe kerültem. Nagyon sok barátom lett, a fél várost ismerem. Azok a lányok, akik nap mint nap a föld alá tiporták az önbizalmamat, mára teljesen kiégtek. Legtöbbjük nem dolgozik és nem is tanul, hanem a szülei nyakán van, teljesen életuntan.
Csak azért írtam ezt le, hogy ne kövesd a példájukat -bár nem is feltételezem, hogy szeretnéd. De azért adj nekik egy esélyt, hátha nem lehetetlen esetek. Ha pedig mégis, ne foglalkozz velük, és ne hagyd magad, ha bármikor beléd kötnének.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!