Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Új osztályom lesz, ahol van 2...

Új osztályom lesz, ahol van 2 olyan lány. Mit csináljak? Már előre látom, hogy nem fogunk jól kijönni!

Figyelt kérdés
Jövő héten kezdődik a suli,középiskolás leszek,új osztály meg minden de van 2 lány,aki hát olyan...többiek rendesek,de ők meg....mindenki mondja,hogy kerüljem őket.Az egyik az még nem is volt olyan nyár elején mikor láttam,de a másik elrontotta...anyunak mutattam őket facebookon,nem szólt semmit,erre én mondom:na én ezeket már nem bírom,ahogy a többiek se,erre rögtön kiabált,hogy lehet,hogy nem is olyanok,pedig tegnap láttam őket diszkóban,és hát...melltartó,fehér miniszoknya ,és bugyi nélkül átlátszott,hogy nem volt rajtuk,egyik kezükbe cigi,másikba sör + 2 pasival smároltak.Erre barátnőmmel aki velem fog egy osztályba járni,ő is mondta,hogy milyenek...Mit csináljunk?kerüljük őket?de hát ha egy osztályba leszünk,akkor nem nagyon lehet kerülni :/
2011. aug. 28. 17:29
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
mi 36an vagyunk, kb 10 emberrel ebből, ha beszélek, a többieket meg le*arom. amúgy meg ne légy ezen fenn akadva, később az életben is rengeteg olyan emberrel fogsz találkozni, akikkel nem biztos, hogy ki fogsz jönni vagy teljesen más stílusúak, más a gondolkodásuk.
2011. aug. 28. 17:41
 12/45 A kérdező kommentje:
Úgy látszik egy helyre jártok szórakozni-hát ők abba a városba laknak ahol van a szórakozóhely,én tegnap voltam először,de utoljára is,mert rengetek cigány volt,loptak,verekedtem... na ez meg egy másik téma :P
2011. aug. 28. 17:41
 13/45 A kérdező kommentje:
verekedtek
2011. aug. 28. 17:43
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
én 30 fős osztályokba jártam, a fél osztálynak a nevét sem tudtam annyira nem érdekeltek. egyszerűen nem kell foglalkozni azzal akikkel nem akarsz foglalkozni.
2011. aug. 28. 17:47
 15/45 anonim ***** válasza:
61%

van 2 olyan lány

na és akkor mi van

(szerintem irigykedsz rájuk)

:-P

2011. aug. 28. 17:48
 16/45 anonim ***** válasza:
73%
jaj..és ha drogoznak?neked ahhoz mi közöd?nem fognak téged is arra kényszeríteni.. ha nem akarsz nem kell velük barátkozni.na bumm...ha olyan beképzeltek ugyis elvonulnak .. én is ugy jöttem középsuliba h az egyik csajról rendes megvolt a véleményem...mert hogy jaj mekkora k.rva lehet..most meg barátok vagyunk..na?
2011. aug. 28. 17:49
 17/45 anonim ***** válasza:

Nyolcadikos koromban én is nagyon vagány voltam, állandóan buliztam, egy csomó fiúval leálltam csókolózni, és direkt kihívóan öltözködtem. Aztán bekerültem gimibe, és valahogy az ottani légkör hatására teljesen megszelídültem, sőt négy évig osztályelső voltam. Ma már diplomás, dolgozó nő vagyok.

Egy tizennégy/tizenöt éves kislány még nagyon fiatal ahhoz, hogy leírd azzal, hogy "olyan". Egyszerűen csak vannak, akikből ezt hozza ki a kamaszkor kezdete. A tinik amúgy is könnyen elterjesztenek egymásról sok mindent. Nálunk is voltak a gimiben olyan lányok, akikről elterjedt, hogy fűvel-fával lefekszenek, csak mert sokat voltak fiúk társaságában, aztán felnőttkorunkban derült ki, hogy mind 18-20 éves kora körül veszítette csak el a szüzességét, addig csak felvágásból tettették a "nagymenőt".

2011. aug. 28. 17:49
 18/45 A kérdező kommentje:
hát nem irigykedek rájuk,de nem baj!Ilyenekre?pff...
2011. aug. 28. 17:50
 19/45 anonim ***** válasza:

Mit csinálj?semmit.Miéert kellene félned töllük mert drogoznak...na és,az ő dolguk mindenki ugy teszi tönkre az életét ahogy akarja.

amugy az én osztályomba is volt pár olyan lány,elöször kerültem de ahogy megismertem őket tök jóban lettünk.

2011. aug. 28. 17:51
 20/45 anonim ***** válasza:
89%

Úgy írjátok a válaszokat, mintha ti nem lettetek volna kamaszok.. Most mégis, egy 14 éves lánynak mi legyen a legfőbb problémája??

Elég durva, hogy ilyen korán, 14évesen így viselkedik a másik két lány, de majd megjárják ezzel. Lehet, hogy most ők a "menők", de nézd meg, hogy mi lesz velük 10 év múlva. Persze nem akarok általánosítani.. lehet, hogy időközben benő a fejük lágya.

Engem az ilyen lányok kiközösítettek általánosban, mert engem nem érdekeltek a fiúk, csak baráti szinten, nem jártam kirívó ruhákba, a hajam is mindig lófarokban állt. Elég durvák voltam velem. Azután középiskolában egy nagyon jó közösségbe kerültem. Nagyon sok barátom lett, a fél várost ismerem. Azok a lányok, akik nap mint nap a föld alá tiporták az önbizalmamat, mára teljesen kiégtek. Legtöbbjük nem dolgozik és nem is tanul, hanem a szülei nyakán van, teljesen életuntan.

Csak azért írtam ezt le, hogy ne kövesd a példájukat -bár nem is feltételezem, hogy szeretnéd. De azért adj nekik egy esélyt, hátha nem lehetetlen esetek. Ha pedig mégis, ne foglalkozz velük, és ne hagyd magad, ha bármikor beléd kötnének.

20/l

2011. aug. 28. 17:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!