Ma megöltem szeretett/megbecsült/hozzánk nőtt/tengerimalacunkat, pedig csak jót akartam neki. Sokat szenvedhetett. Most iszonyat bűntudatom van! Le is ittam magam. Mit csináljak hogy enyhüljön?
Mit csinálj?
Taníts minket. Komolyan kérlek.
Mi az amit ne csináljak a tengerimalacommal ha lesz nekem is egy?
Taníts meg, hogy én ne követhessem el ezt a hibát.
Köszönöm.
Egy kicsit jobban vagyok.Nem is a malac,inkább a következetlenségem és a nemtörődömségem miatt voltam/vagyok zaklatott.
Ha lesz tengerimalacotok egyszer,ne tegyétek ki hőségriadóban reggel a kertbe egy általatok épített kerti kifutóba csekély vízzel,tudván hogy estig nem jön haza senki mert valószínűleg meg fog sülni és a hangyák eszik mire hazaérsz..
Köszönöm hogy leírtad.
Tudod bármikor ha rossz történik, úgy lehet kilábalni belőle, ha levonod a tanulságot és legközelebb elkerülöd a problémát (amit te itt meg is tettél) és tanácsként továbbadod a tapasztalatod, hogy másoknak megspórold ezt a hibát...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!