Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 30 évesen csőd tömeg?

30 évesen csőd tömeg?

Figyelt kérdés

Semmiben nem vagyok, elmúltam 30 és amit fel tudok mutatni egy egészséges gyermek. Nincs szakmám, hobbim semmiben nem vagyok jó.

Keresem az utam, de lehangol, ha valakivel beszélek és meséli, hogy jól varr, fotóz vagy sportól én meg konkrétan semmiben nem vagyok jó és semmit nem tudtam elérni.

Attól félek, hogy már nwm is fogok.

Van 2 szar munkahelyem és a kettővel nem keresem meg egy normális fizetés felét.

El vagyok keseredve.

febr. 13. 23:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sokan gyereket szeretnének, de nem lehet nekik. Próbáld meg értékelni, amid van és megnyílik neked a világ. Írj le mindennap 5 dolgot, amiért hálás vagy vagy amire büszke vagy.
febr. 14. 01:55
 2/4 Sanyi2025 ***** válasza:
100%

Egészséges vagy, van otthonod, nem éhezel, nem fázol, van utódod.

Az alap megvan, sok embernek, pl. nekem, ez sincs meg.

Ahogy 1-es írta, próbáld meg azt értékelni, amid van, minden más csak extra. Amin javítani akarsz, pl. munkahely, azon el lehet kezdeni lassan dolgozni, apránként.

febr. 14. 06:57
 3/4 A kérdező kommentje:

Egészséges sajnos nem vagyok.

Van egy daganatom ami jó indulatú de olyan nagy hogy ki kell venni. Kicsi az esély, hogy át alakul de engem mégis mindennap lehoz az életről , műtétre viszont nem tudok elmenni a munkahely miatt!

Egyébként tök igazatok van, köszönöm!!!

febr. 14. 08:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"műtétre viszont nem tudok elmenni a munkahely miatt!"

Táppénz és gyógyulás, erre van szükséged. Add meg magadnak.

febr. 14. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!