Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 16 évesen 169 cm-hez 82 kilós...

16 évesen 169 cm-hez 82 kilós tömeg sok egy kondizós fiúnak?

Figyelt kérdés
Étrendkiegészítőt használok, napi 5 étkezés, multivitamin vitamin 3 szemesével, izület védő
2015. szept. 6. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nehéz megmondani.
2015. szept. 6. 19:46
 2/6 anonim válasza:
Én 165 cm körül vagyok és 48 kg. Igaz, lány vagyok de ez akkor is durva...
2015. szept. 6. 19:47
 3/6 anonim válasza:
Osztálytársam 14 éves 170 magas és 67 kg.Egy éve gyúr.
2015. szept. 6. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Teljesen normál. Az izom nehezebb mint a zsír... :D Én nemrég kezdtem el kondiba járni, a mérleget már nem is nézem... :D
2015. szept. 6. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
attól függ ,hogy miből épül fel bár ehez a magassághoz biztosan társul nem kevés zsír is mivel ,ha száraz izomtömeged lenne akkor nem tennéd fel ezt a kérdést :)
2015. szept. 6. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, sok!

16 évesen még fejlődik a keringési rendszer, még ha tiszta izomból is van az a 82kg (amit egyébként kötve hiszek, bár egy fotót dobhatna a kérdező, akár az arcát kitakarva), akkor is megterhelő a szívnek ez a testtömeg. Plusz még növésben is van erősen (169 cm-el), és azon a területen sem túl jó, akár tiszta izomról beszélünk, akár nem.

2015. szept. 7. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!