Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek 15 évesen,167 cm-hez 55 kg az ezek közül milyen: karcsú, husis, vagy kövér?
Én 19L vok. 157cm és 53kg. Én sem vagyok sem husis sem kövér,de még duci sem. Pont ott van ahol kell egy kis plusz. Szóval egyáltalán nem lehetsz sem kövér,de még husis sem. Szerintem biztos csinos vagy és karcsú. Ezzel a magaságg/kg aránnyal főleg. Sőt szerintem még ha hízol sem tűnnél ducinak.
19L.
Nem mondom meg, mert rohadtúl nem a paraméterek számítanak, hanem hogy milyennek látnak.... Ha a tükörben karcsú vagy, de mérlegen 60 kiló, akkor is karcsú vagy, hiába divat 45 kilónak lenni...
Tegyél ki egy képet és akkor értelmes véleményéket fogsz kapni, mert így 3 variáció lehet.
1. a nyalízós, jajj nagyon jó vagy (pedig nem is látott)
2. Közömvös
3. Lehordja az alakod és a kinézeted..
Karcsú.
De ilyen lánnyal nem állnék szóba, akiben felmerül az, hogy ez husis vagy kövér, mert tuti nincs valami rendben a fejében.
Egyenletesen oszlik el rajtam a súly teljesen, szóval van mellem, fenekem is (bár nem vagyok "homokóra" alkat azért)
Ja és ne írjatok rám többen, hogy van-e kedvem szexelni
Nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!