Miért baj az a tesóimnak, hogy megvagdostam a karomat? Nem akartam öngyilkos lenni.
Sziasztok.
Boldog életem van, szeretek élni - szerető család, barátok, szerelem, még a suliban is jól teljesítek. Kíváncsiságból, és azért, hogy "szoktassam" magam a fájdalomhoz, pengével megvágtam párszor az alkarom. Eszembe se jutott az öngyilkosság, mert mint írtam, szeretem az életemet. A lényeg, hogy a nővérem észrevett, miközben ezt tettem, rögtön elmondta a bátyjámnak is, és most ezzel piszkálnak. De miért nem fogják fel, hogy nem akartam magamnak ártani? Ennél jóval nagyobb fájdalmak is fognak érni, csak megnéztem, hogy milyen ez. Ebben mi a baj? Vigyáztam is, hogy ne vágjak túl mélyre. Ezt el is mondtam nekik, de itt magyaráznak, hogy pszichológus és a többi...
Hogy értessem meg velük, hogy ebben nem volt semmi különös?
15L
Amúgy ilyenkor látszik hogy milyen rég volt háború.Az emberek nem tudják megbecsülni azt amijük van,nekik ez a békés élet "túl inger szegény".Azért van ennyi hülye,aki vagdossa magát,aki perverz stb... ha az életükért kéne nap mint nap rettegni akkor persze rögtön értékelnék milyen nagy kincs is az egészség.
És igen...ezek a mai fiatalok katasztrófálisak... a fiúk festik a körmüket,a hajukat és divat lett b.zinak lenni meg depressziósnak és nem értik miért baj ha vagdossák magukat?(és közben nem veszik észre,h a pszichopaták akiktől félnek,azok ők maguk).
Megértem a tesóim, én is elkezdenék aggódni, a húgom megvágná magát.
Ne vagdosd magad! Még viccből sem. Rosszabb esetben nyoma marad.
Én másfél évig vagdostam magam, mert nem láttam más megoldást a feszkó levezetésére és azt akartam, hogy figyeljenek rám. Sose vágtam mélyre, de majdnem az összes hegem látszik. A legtöbb az alkarom van, és kb egy méterről ki lehet szúrni, hogy össze van vagdosva a karom! De van még a bokámon, combomon, felkaromon. Több száz vágást ejtettem, de inkább 1000 fölött. És én is úgy kezdtem, hogy kipróbálom és soha többet. Másfél évi vagdosás lett az eredménye, maradandó hegekkel. És nagyon nehéz volt abbahagyni. Te ne legyél ilyen buta, mint én voltam. Remélem nem esel ebbe a hibába. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!