Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van értelme egyáltalán élni?

Van értelme egyáltalán élni?

Figyelt kérdés
Úgy értem mindennapos a sz*r persze vannak jó dolgok de akkor is ott maradnak a rossz dolgok is. Nem lenne egyszerűbb egyszerűen nem élni? Abba hagyni a "harcot" ebben a fertőben amit bolygónknak hívunk. Ember embernek a farkasa mindenki utál mindenkit senki nem nézi a másikat csak saját magát. Mindenkit az érdekel, hogy ez cigány, zsidó, arab, kínai, néger. Nekem így ez nagyon nem jó.
2009. máj. 8. 19:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
82%

Ha van értelme ha nincs ,élni kell.Nem tudsz nem élni!!!

Lehet választani hogy jól vagy szarul ...

Én is szoktam rossz passzban lenni és rájöttem hogy fölösleges harcolni ellene,úgyis elmúlik.Olyan nincs hogy örökké rossz!

2009. máj. 13. 02:50
 22/22 anonim ***** válasza:
Aki ilyeneket ír h érdemtelen annak általában nincs barátja. Így persze h nincs értelme, keress spanokat akikkel el lehet hülyülni, ha meg van akkor 1 hétig vonulj be a szobádba minden kapcsolattól elzárva és lásd az eredményt. És aki kb 19 évet élt (vagy kevesebbet) (és abból is kb 10 év nem számít) az ne akarjon meghalni, ez még semmi sem. Innen jön az élet... 14 éves korom óta bulizok, sulizok és melózok és nincs halálvágyam. Csak élni kell és akkor nem utálsz élni...
2009. aug. 12. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!