Van értelme egyáltalán élni?
Figyelt kérdés
Úgy értem mindennapos a sz*r persze vannak jó dolgok de akkor is ott maradnak a rossz dolgok is. Nem lenne egyszerűbb egyszerűen nem élni? Abba hagyni a "harcot" ebben a fertőben amit bolygónknak hívunk. Ember embernek a farkasa mindenki utál mindenkit senki nem nézi a másikat csak saját magát. Mindenkit az érdekel, hogy ez cigány, zsidó, arab, kínai, néger. Nekem így ez nagyon nem jó.2009. máj. 8. 19:04
11/22 anonim válasza:
ja annak télleg szar a felfogása, ha gondolod irj egy privit az MSN cimeddel és beszélgethetnénk, most rám is rámférne erről beszélni.... :(
12/22 A kérdező kommentje:
írtam e-mailt...
2009. máj. 8. 21:19
13/22 anonim válasza:
ha erős vagy élsz. ha nyámnyila, önmarcangoló típus, akkor a második rosszul elsült dolgod után öngyilkos leszel.
14/22 anonim válasza:
Annak jó a felfogása aki szerint nincs értelme élni? Hát akkor sajnálkozzatok tovább szegények... Szerintem jó élni még akkor ha van egy csomó rossz dolog! :D
15/22 anonim válasza:
Elni jo dolog,foleg ha van miert,es van kiert.Meg sok tapasztalatot kell gyujteni,hogy TUDD miert is jo elni,jo par evnek el kell telni.
16/22 anonim válasza:
Igen, van ertelme elni! Sok evvel ezelott azt hittem en is, hogy nincs ertelme, de........ Azota sok minden tortent velem es mar nem akarok meghalni! Minden nap egy csoda foleg amikor latom a kamaszodo lanyom es az elet vidam parom, mar ezert erdemes mindennap felkelni! :D
Mindenkinek vannak rossz napjai de sok jo is van! Ezeket kell eszre vegye az ember!
A rasszista dolgok nem erdekelnek! Ok is emberek! :))
17/22 anonim válasza:
Imádok élni... ennyi nem elég?:)
18/22 anonim válasza:
Sztem kell, h. legyen értelme az életnek. Én is kicsit önmarcangolóbb típus vagyok, és sokszor felvetődött már ez a kérdés bennem is. Vhogy mindig az a válasz, h. van értelme. Én speciel hiszek a reinkarnációban. Eszerint aki öngyilkos lesz, az nem segít magán, kb ugyanolyan körülmények közt éli a köv. életét is, mint amelyiket feladta, vagy még rosszabb lesz. Ha "racionálisabb" oldalról akarom megközelíteni, akkor csak szét kell nézni a természetben. Minden, ami létezik, azért létezik, mert hasznos, van értelme. Ha az életnek nem lenne értelme, akkor nem létezne.
19/22 anonim válasza:
Én is ezt érzem.... nem túl jó az élet.... általában csak szenvedés meg minden ilyesmi. Én pl. lehet hogy agyi gondjaim vannak, de ha már magamon nem tudok segíteni, akkor segítek másokon. Ezért lettem mentős.
20/22 anonim válasza:
Én is nagyon sokat gondolkoztam már,hogy az élet, olyan mint egy játék... Elkezdett és aztán egyszer csak vége és már ugyanazt nem kezdheted újra. Viszont legyünk optimisták. Először is örüljünk annak egyáltalán, hogy élhetünk. Sajnos mindig vannak rossz dolgok az életben de ezen túl kell lépnünk. Én apukámat vesztettem el, és mindössze 14 éves vagyok. De ha mindig ezen gondolkozok akkor beleőrülök... Te se gondolkozz azon hogy egyáltalán minek élsz. Csak csináld a dolgodat és örülj, hogy élhetsz. SAjnos azok élnek akik nem szeretnének, akik meg igen meghalnak. A világ már csak ilyen. VAgy te se nézel másik embert, vagy pedig hagyod kihasználni magad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!