Van értelme egyáltalán élni?
De. Egyszerűbb. Nagyon egyszerűbb.Mint a 0.
Értelme annak van, ahogy bonyolódik. Kaland, érted?
Egyszer hopp, másszor kopp. Nem tudjuk, milyen bonbont veszünk ki.
Az élet attól jó, hogy dönthetsz: élni akarsz vagy sem. Végül is bármikor öngyilkos lehetsz, de akkor nem tudod meg milyen leélni az életed. Én is elgondolkodtam már ezen, de úgy látom van azért annyi jó dolog, szórakozás az életben, hogy élni mindenképpen érdemes.
Rossz dolgok persze mindig lesznek, mert a világ nem tökéletes és nem is lesz az, hiába törekszünk arra csak változtatni tudunk, de tökéletessé tenni bármit is lehetetlen. Ha valamin nem tudok változtatni az muszáj elfogadnom pl. politika Magyarországon. Ez van, reméljük majd jobb lesz.
A rossz emberi tulajdonságokról meg annyit, hogy aki ellenszenves azzal nem kell foglalkozni. Pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz, én leginkább azt utálom amikor valaki pesszimista, mindig csak a rossz dolgokkal foglalkozik. Nem tudom mi értelme van ennek. Na jó nem mondom nekem is volt olyan időszakom, már túl vagyok rajta és inkább nem gondolok rá.
Szerencsére van egy csomó jó barátom, akiknek a társaságában jól érzem magam és ezt tartom a legfontosabbnak az életben.
Még az utolsó előtti mondatodhoz hozzászólnék: engem egyáltalán nem érdekel ki honnan jött, van cigány barátom, de beszéltem már zsidóval, arabbal, négerrel (kínaival még nem) és jól megértettük egymást. Nem hinném, hogy mindenkit a nemzetiség érdekel, ember és kész.
nagyon jó kérdést tettél fel..kiváncsi vagyok mások mit irnak ide..
Miféle világban élünk?hisz csak bennünk létezik mindaz ami kürölvesz. Lehetséges,hogy minden ami körülvesz minket,illúzió? De ha ez igy van,akkor az egész eddigi életem,minden eddigi pillanatom hazugság volt?..
én amugy elhatároztam hogy 22-25 éves koromban kinyirom magam(most vagyok 14)hát azért gondoltam még élek pár évet,még gyűjtök pár tapasztalatot..nekem legjobban a jővőre kiható múltam ami elveszi az életkedvemet..
talán a legjobb ha engedjük magunkat sodortatni,nem gondolunk a miértre és a végcélra,mert hisz a cél midneki számára ugyanaz..
és amugy te hányéves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!