Túlságosan utálom a romákat. Szerintem ez már nem
normális. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Ha megyek az utcán és meglátok egy cigányt (akit nem is ismerek) egyből ott izélek magamba, hogy büdös cigány meg ilyenek (tudom hogy vannak valamennyire normálisak is...). Suliba is már nagyon sok cigány van. Az ötödikesek között nagyon sok van akiket egyenesen GYŰLÖLÖK állandóan beszólogatnak hát én meg vissza..pedig okos enged...de nem tudom megállni, hogy ne szóljak be valamit. Annyira felidegesítenek, hogy magasról leszartam, hogy tanár vagy valaki ott áll körülöttem. Kinevették az egyik barátnőmet akinek eltört a lába mert elesett. Én nem bírtam magammal ezért elhordtam őket minden élősködő, bevándorló, büdös, tetves, retek cigányoknak. Mondtam, hogy inkább fürödjenek meg, meg hogy orrbavágom őket (meg ilyen verekedős szövegek :D) mondták hogy akkor menjek oda. Én meg mondtam, hogy szarba nem nyúlok meg hogy akkor én is büdös leszek meg hogy jöjjenek ők. Amilyen ideg volt bennem simán ütöttem/rúgtam volna őket gondolkodás nélkül. Tudom, hogy néha túl mocskos szám van de egyszerűen nem tudom megállni. Ha egy cigány szól nekem vagy ismerőseimnek, barátaimnak vagy elég egy magyar gyerek akkor én úgy érzem, hogy muszáj reagálnom rá akármi történik. Egyszer már bejött miattam egy cigány gyerek anyja.
Talán apámtól is örököltem ezt...nagyon cigányellenes. Most ott tartok, hogy már az öltözékemmel is próbálom kifejezni a magyarságomat és hogy utálom a cigányokat. Azt hiszem ez már nem normális de nem tudok ellene semmit csinálni. Tudom, hogy "ugyanolyan" emberek mint mi, de mégis ez van. Mit csináljak?
Én is utálom a szaros kokerókat, nincs ezzel semmi gond.
2011. okt. 19. 17:50
22/53 anonim válasza:
Szerintem normális. az hogy nem tudnak beilleszkedni az csakis az ők hibájuk. Mikor megyek előttük szótlanul és azok elkezdenek köpködni...( engem),mikor eléjük esik véletlenül egy néni de véletlen sem segitenek felállni neki stb. stb. akkor ki a hibás?
2011. okt. 19. 17:53
23/53 anonim válasza:
Szerintem a többség nem szereti őket, de ti normálisak vagytok, hogy egy 14 éves lányt még buzdítotok is erre. Eleve, ha egy lány, vagy bárki ezt csinálja gáz, de arra nem gondoltatok, hogy mit csinálnak a cigányok vele egyszer, ha elkapják? És ő is ludas lesz.
2011. okt. 19. 17:54
24/53 anonim válasza:
Beilleszkedni?A barátnőm apukájának kettő szakmája van.A barátnőm sírva mesélte nekem a suliban,hogy felhívtak egy céget mondták van üresedés s majd később visszahívják.Ez meg is történt,csak amikor bemutatkozott hogy Balogh lecsapták a telefont.Így beilleszkedni?Mikor még a rendeseknek sem adnak munkát?Bőven megtudnának élni ha eltudna helyezkedni a szakmájából.Csak mivel nem kap munkát(még a személyes találkozásig sem tudnak eljutni),így alkalmi munkákból élnek.
2011. okt. 19. 17:56
25/53 anonim válasza:
hát ez a szomorú. hogy félni kell tőlük csak mert valaki megmondja nekik az igazat.
2011. okt. 19. 17:57
26/53 anonim válasza:
ha majd ezeket észreveszik magukon és nem köpködnek meg stb akkor majd kap munkát.
2011. okt. 19. 17:59
27/53 Gress válasza:
ma 17:57
Beilleszkedni?Igen az egész cigányságnak kellett/kellene beilleszkednie és akkor nem lenne olyan mint amit leírtál.
2011. okt. 19. 18:02
28/53 anonim válasza:
Azért nem érdekes, hogy a börtönök lakóinak 90%-a cigány? Ja ez is biztos azért van, mert annyira megpróbáltak beilleszkedni.
2011. okt. 19. 18:03
29/53 anonim válasza:
Én nem veszek levegőt néhány másodpercig ha elmegy mellettem egy cigány. Ösztönös.
2011. okt. 19. 18:04
30/53 anonim válasza:
18:02 Csak ilyen ám sosem lesz hogy mindegyik dolgozni akar és ez szomorú.Sajna ez rányomja a bélyegét arra is,aki dolgozni kíván és rendes életet szeretne.Aki meg csak itt élőskösik szó szerint,nem is tudom mit kellene velük csinálni.Talán egy megfelelő lépés lenne a segélyek megvonása.Még ha a cigányság nagy része próbálna jó útra térni,ez akkor sem fog nekik sosem menni,mert az emberek nem fognak bennük bízni,és minden jótettük ellenére is megvetnék őket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!