Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Túlságosan utálom a romákat....

Túlságosan utálom a romákat. Szerintem ez már nem normális. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Ha megyek az utcán és meglátok egy cigányt (akit nem is ismerek) egyből ott izélek magamba, hogy büdös cigány meg ilyenek (tudom hogy vannak valamennyire normálisak is...). Suliba is már nagyon sok cigány van. Az ötödikesek között nagyon sok van akiket egyenesen GYŰLÖLÖK állandóan beszólogatnak hát én meg vissza..pedig okos enged...de nem tudom megállni, hogy ne szóljak be valamit. Annyira felidegesítenek, hogy magasról leszartam, hogy tanár vagy valaki ott áll körülöttem. Kinevették az egyik barátnőmet akinek eltört a lába mert elesett. Én nem bírtam magammal ezért elhordtam őket minden élősködő, bevándorló, büdös, tetves, retek cigányoknak. Mondtam, hogy inkább fürödjenek meg, meg hogy orrbavágom őket (meg ilyen verekedős szövegek :D) mondták hogy akkor menjek oda. Én meg mondtam, hogy szarba nem nyúlok meg hogy akkor én is büdös leszek meg hogy jöjjenek ők. Amilyen ideg volt bennem simán ütöttem/rúgtam volna őket gondolkodás nélkül. Tudom, hogy néha túl mocskos szám van de egyszerűen nem tudom megállni. Ha egy cigány szól nekem vagy ismerőseimnek, barátaimnak vagy elég egy magyar gyerek akkor én úgy érzem, hogy muszáj reagálnom rá akármi történik. Egyszer már bejött miattam egy cigány gyerek anyja.

Talán apámtól is örököltem ezt...nagyon cigányellenes. Most ott tartok, hogy már az öltözékemmel is próbálom kifejezni a magyarságomat és hogy utálom a cigányokat. Azt hiszem ez már nem normális de nem tudok ellene semmit csinálni. Tudom, hogy "ugyanolyan" emberek mint mi, de mégis ez van. Mit csináljak?

14L

2011. okt. 19. 17:28
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim válasza:
81%
Azt hiszem beléd szerettem:D
2011. okt. 19. 17:41
 12/53 anonim ***** válasza:
30%

Vajon ő az oka annak, hogy cigánynak született?

Vajon a te érdemed az, hogy fehérnek, magyarnak születtél?

Mindkét esetben vannak normális és abnormális viselkedésű emberek. Ehhez még tedd hozzá, hogy az egyik népcsoport vérmérséklete hevesebb, mint a másiké, és ebből eredően bármit tesz, mond, az a másiknak "másként jön le".

Ne a bőrszínt nézd, hanem azt, hogy személy szerint veled szemben hogyan viselkedik.

Egy idősebb magyar!

2011. okt. 19. 17:42
 13/53 anonim ***** válasza:
78%
normális vagy. hidd el.
2011. okt. 19. 17:42
 14/53 anonim ***** válasza:
74%
Teljesen egyetértek veled. Több olyan ember kellene, mint te.
2011. okt. 19. 17:44
 15/53 anonim ***** válasza:
76%
nem nem nem nem NEM! Azokat nem lehet eléggé.
2011. okt. 19. 17:45
 16/53 anonim ***** válasza:
59%
Le lettem pontozva :D Csak tudod,azokat is lenézel,akik rendesen élnek.Nálnuk nem egy roma házasodott a családunkhoz és tényleg rendesek!Tudom rengetek olyan van,aki putriba él,szüli sorra a gyerekeket,lop,csal,hazudok és netán még öl is.Erre pedig azt mondom hogy Isten nem ver bottal!És ez számomra az ilyen emberekre is vonatkozik,aki még azokat is megszólja,megnézi,aki csak elmegy mellette.
2011. okt. 19. 17:45
 17/53 anonim ***** válasza:
79%

Gondolkozz. Nem őket utálod, hanem a koszosságot, a kötözködést.

Ezt bárki teszi, elítélendő, függetlenül attól, hogy milyen a bőrszíne.

2011. okt. 19. 17:46
 18/53 anonim ***** válasza:
8%
szerintem meg egyenesen undorito vagy :( fuuuuj a gyomrom fel kavarodott toled fuuuuuj hanyinger ahhhh....
2011. okt. 19. 17:46
 19/53 anonim ***** válasza:
89%
"Mindkét esetben vannak normális és abnormális viselkedésű emberek." A baj csak az, hogy köztük túlnyomó többségben vannak az abnormális viselkedésűek. És szerintem pont ezzel van a baj.
2011. okt. 19. 17:48
 20/53 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon helyes! Több ilyen ember kéne! Ha több ilyen lenne mint te, és összefogna a magyarság... nem itt tartanánk.
2011. okt. 19. 17:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!