Megválaszolnád ezt a pár kérdést? Leginkább önismerettel/életideállal kapcsolatos.
A minap volt szerencsém találkozni néhány pár olyan kérdéssel, amire nem tudtam rögtön válaszolni (nem kifejezetten gondolkoztam még ezeken). Így összeírtam magamnak pár kérdést. Válaszolnál rá? Szóval:
1.Mi a legnagyobb álmod/vágyad?
2.Mire vagy a legbüszkébb az életedben?
3.Mi volt idáig életed legjobb ötlete/döntése?
4.Mit kezdenél a pénzzel, ha mondjuk megnyernéd azt ötöst?
5.Mi bosszant leginkább?
6.Mit utálsz leginkább egy emberben (tulajdonság)?
7.Mit szeretsz leginkább az emberekben (tulajdonság)?
8.Változtatnál magadon valamit (külsőleg)?
9.Változtatnál valamit magadban (belsőleg)?
10.Mit szeretnél életed során lérni?
1. Megtalálni a lelki békémet. Ez lenne a legnagyobb vágyam. Az álmom pedig az, hogy megtaláljam azt a férfit akiben teljes mértékben megbízhatok.
2. Hogy rájöttem dolgokra magamtól, onnantól kezdve kezdtem el másképp gondolkodni.
3. Hagytam egy barátnőt elengedni, ő sem akart már velem foglalkozni, de nem tartottam úgy, hogy emiatt bánkódnom kellene (csak az elején volt így): de aztán rájöttem, hogy akivel nem olyan szoros a kapcsolat azt hagyjuk elengedni. Azért volt jó döntés, mert onnantól kezdve fejlődtem sokat(lelkileg).
4. Adnék belőle a családomnak. Ha nagyon sok pénzről van szó, akkor segítenék a kóbor állatoknak menhelyet építenék. A rászoluló embereken is segítenék.
Aztán jönnék én, vennék egy lakást.
5. Az, hogy az emberek nagyon könnyen befolyásolhatóak.
Sokszor kihasználják őket.
6. Rosszindulat, önzőség, hiúság, nagyképűség.
7. Hogy bármire képesek ,amiket csak akarnak. Bármit véghez tudnak vinni, és hisznek is benne.
8. Igen.
9. Kevésbé legyek lusta.
10. Lelki nyugalmat, békét. És hogy megtaláljam az én utamat, ahol teljességében jól érzem,és ahol boldog vagyok.
1.Mi a legnagyobb álmod/vágyad? boldog család
2.Mire vagy a legbüszkébb az életedben? hogy amiket nagyon akartam, mindig elértem
3.Mi volt idáig életed legjobb ötlete/döntése? hogy elmentem főiskolára
4.Mit kezdenél a pénzzel, ha mondjuk megnyernéd azt ötöst? kamatoztatnám. utaznék, jótékonykodnék.
5.Mi bosszant leginkább? ha valamibe nagyon beleélem magam és nem jön össze
6.Mit utálsz leginkább egy emberben (tulajdonság)? feltűnősködés
7.Mit szeretsz leginkább az emberekben (tulajdonság)? megértés
8.Változtatnál magadon valamit (külsőleg)? a fogsoromon
9.Változtatnál valamit magadban (belsőleg)? szeretnék türelmesebb lenni
10.Mit szeretnél életed során elérni? 1. kérdésnél a válasz. +jó munkahely, utazni
1.Mi a legnagyobb álmod/vágyad?
Hogy ha felnövök, boldog legyek, azaz legyen egy szeretetteljes családi életem, és legyek sikeres a munkámban, legyek jó szakember.
2.Mire vagy a legbüszkébb az életedben?
Arra, hogy becsületes vagyok.
3.Mi volt idáig életed legjobb ötlete/döntése?
Az egyetemi szakom megválasztása.
4.Mit kezdenél a pénzzel, ha mondjuk megnyernéd azt ötöst?
Vennék belőle házat anyáéknak, meg majd később magamnak. A legnagyobb részét lekötném, hogy kamatozzon. Szégyen vagy nem: nem adakoznék belőle jótékony célokra.
5.Mi bosszant leginkább?
Amikor valaki nem hisz nekem.
6.Mit utálsz leginkább egy emberben (tulajdonság)?
Amikor valaki élvezi, hogy beletiporhat a másik ember lelkébe.
7.Mit szeretsz leginkább az emberekben (tulajdonság)?
Empátia
8.Változtatnál magadon valamit (külsőleg)?
Feszes bőrt szeretnék (20 kg-t fogytam, éshát...)
9.Változtatnál valamit magadban (belsőleg)?
Sokszor nem merek őszinte lenni, és nem merem felvállalni magam, és ezért sokszor "kétszínű" vagyok. Változtatás folyamatban :D
10.Mit szeretnél életed során elérni?
Azt, amit az 1. kérdésben leírtam :-)
1.Egy életen át tartó stabil anyagiakon nyugvó háztartás társsal, gyerekekkel
2.Amilyennek (fel)neveltek a szüleim. (moralitás, erkölcs)
3.Lemondás egy bizonyos karrierútról.
4.Beraknám a bankba, az éves kamatozást kivenném, amúgy leendő gyerekek jövője építése, meg hát ki tudja lesz e életképes nyugdíj addigra.
5.A saját rossz szokásaim.
6.Nagyon sok van. talán ezt: önzőség.
7.a fejlődésképességet(technológiai), hogy fejleszthetem általuk a vitakezelést, tárgyaló és tűrőképességem.
8.külsőleg nem változtatnék, jó ez így , elfogadtam.
9.kolerikus személyként a haragtartás hosszát lerövidíteni
10. eddigi tudásom fejleszteni, és hasznosítani, melyből következhessen az első pont.
1.: állatorvosnak lenni
2.: amilyen ön-és közveszélyes vagyok: eddig még élek és senkit se nyírtam ki :D
3.: hogy idén júniusban elmentem az egyik barátnőm bulijára
4.: továbbtanulás>állatorvos lennék, családomra, jótékonyságra: építtetnék egy állatkorházat, mint amilyenek külföldön is vannak és ezzel el is fogyna
5.,6.: az emberi hülyeség
7.: hogy egy faj vagyunk:D azt, hogy fejlődőképesek, jó irányban is változtathatunk magunkon
8.: külsőleg nem szeretnék változni, mármint nem hiszem tökéletesnek magam, de 4 év küzdelme árán elfogadtam magam és mostmár tetszik is a külsőm :)
9.: türelmesebb lennék, és kevésbé érzelem-irányított(már ha ez lehetséges lenne)
10.: hogy minden helyzetben önmagam legyek, reális de mégis bizakosó, egyébként állatorvos :D
kedves kérdező köszönöm ha végigolvasod :)
1.A legnagyobb vágyam az,mind az elsőnek, hogy megtaláljam a lelki békémet. A legnagyobb álmom,pedig hogy elköltözzek arra a helyre, ahova mindig is álmodtam.
2.A fantáziámra, ami élve fog felfalni egy nap, de nem baj.
3.Hogy iskolát váltottam.
4.Rendbetenném/vennék egy nagy házat, rendbe tenném magam fogadnék egy személyi edzőt, és amikor már minden szerettemet is rendbe raknám, pénzt adnék a korházaknak.
5.A mostani velem egykorúak akik csak a szexről és drogokrol tudnak csacsogni.
6.Egoisták,kétszinűek.
7. Nem tudom...
8.Nem szeretnék vékony lenni, de szeretnék kicsit lefogyni.
9. Néha önző vagyok, mert uj sztályba kerültem,és tudom hogy szemétség, de a legjobb barátnőmön kivűl mindenki mástól sajnálom a dolgaimat.
10. Iró lennék legszivesebben.
Nekem hasonló jellegű és összeállítású kérdésemet törölték... :|
1.Jelenleg, hogy munkát találjak.
2.Az elért vizuális ábrázolási tudásomra.
3.Hogy művészetire mentem.
4.Világkörüli útra mennék
5.Elég gáz dolog, de elmondom. Ha ismeretlen emberek a neten gorombaságokat irkálnak nekem.
6.kétszínű
7.ha tud szeretni
8.Természetes vörös hajat szeretnék!
9.Ne veszítsem el hamar a türelmemet!
10.Egy ici-pici hírnevet szeretnék!
1) Legyen egy szakmám, majd egy állásom, aztán egy lakásom, hogy családot alapíthassak.
2)Semmire sem lehetek büszke mert nem értem még el semmit az életemben:(
3)Ötlet az van sok, pl. szeretném ha annyi pénzem lehetne hogy meg tudjak élni és ne szoruljak másokra--> már csak a megvalósítások nekk gondolkoznom, és jól döntenem ami nagyon nehéz!
4)AZ 1) pontban megfogalmazottakat(álmaimat) valósítanám meg.
5)AZ, hogy az élet nem habostorta, nagyon nehéz boldogulni.
6)HA kihasználja a másikat, ha keresztbe tesz a másiknak, ha mindig hazudik, vagy rosszat akar a másiknak (legyen az ember, állat, növény). HA lelki fájdalmat okoz valaki valakinek.
7)SZERETETET
8)Semmit, meg vagyok elégedve magammal. Rájöttem hogy mindenkiben van valami szép, és minden zsák megtalálja a foltját!
9)A természetem: hisztis, veszekedős, verekedős:D de vannak jó tulajdonságaim is:D
10) AZ 1) pontban megfogalmaztam!
Kérlek írdd meg ezekre a kérdésekre a válaszaidat!Köszönöm : Nikó
1. Önmegvalósítás. Szeretnék boldogan, álmaimnak élve élni (van egy pár), és nem csak egy unalmas, hétköznapi, szürke életet élni.
2. A legbüszkébb arra vagyok talán, hogy nem csak úszom az árral, hanem célokat tűzök ki, és meg is valósítom őket.
3. Az, hogy érettségi után kijöttem Svájcba egy évet dolgozni.
4. Van úgynevezett Bakancslistám. Ha megnyerném az ötöst akkor ezt valósítanám meg. A listán szerepel többek között, hogy eljussak egyszer Mexikóba, táncoljak a Rio-i karneválon (csak nézőként :) ) és eljussak Kínába. Emellett adnék azoknak akiket szeretek, hogy ők is megvalósíthassák álmaikat.
5. Huh, ez nehéz, mert nyugodt típus vagyok, és nehéz felhúzni. De talán az emberi tehetetlenség bosszant leginkább. Mikor mondják, hogy bezzeg így-úgy, meg milyen jó ennek-annak, bezzeg nekem milyen nehéz... holott mindenki saját maga ura. Az emberek nem tehetetlenek, hanem csak lusták.
6. Talán az agressziót.
7. Jóság. Életszeretet / életkedv.
8. Igen - felszednék még úgy 5 kilót (de folyamatban van :) )
9. Igen - Mikor lemerülök, mélyen vagyok, akkor valahogy nem is akarok kimászni onnan, hanem csak dögleni egésznap, sajnálkozni, hogy milyen rossz. :) Meg szeretnék egy kicsit beszédesebb lenni talán.
10. Harmóniát. Családot, barátokat, álmok megvalósítását, és azt, hogy ezeket összhangba tudjam hozni egymással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!